Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913006153 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Toby fliptok és állvány iPad Air 13" 2024 / iPad Pro 12.9" 2018-2022 - fekete tok


Cikkszám: DUX DUCIS iPad Air 13(2024)/iPad Pro 12.9(2018/2020/2021/2022) TOBY BLACK | EAN/Vonalkód: 6934913006153 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Toby fliptok és állvány iPad Air 13" 2024 / iPad Pro 12.9" 2018-2022 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7420 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Toby fliptok és állvány iPad Air 13" 2024 / iPad Pro 12.9" 2018-2022 - fekete

Szeretnéd a legtöbbet kihozni a tabletedből? Válaszd a Dux Ducis Toby tokot. Az intelligens alvó funkciónak köszönhetően akkumulátort spórolhatsz, az szellőzőrendszer pedig megakadályozza, hogy a tablet túlmelegedjen még intenzív munka közben is. A tok külön tárolórekeszt is kínál a stylus számára, amely biztosítja a könnyű hozzáférést bármikor. Az állvány funkció lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést filmnézéshez vagy fotómegtekintéshez, az emelt élek és a precíz kivágások pedig garantálják a teljes védelmet.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Széria: Dux Ducis Toby
- Kompatibilitás:
- iPad Air 13" 2024
- iPad Pro 12.9" 2018
- iPad Pro 12.9" 2020
- iPad Pro 12.9" 2021
- iPad Pro 12.9" 2022
- További jellemzők: állvánnyal, intelligens alvó funkcióval
- Anyag: öko-bőr, TPU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Toby tok legfontosabb előnyei:
- Az intelligens alvó funkciónak köszönhetően a tablet automatikusan alvó módba kerül. A Dux Ducis Toby tok aktiválja ezt a funkciót minden alkalommal, amikor bezárod a fedelet.
- Az szellőzőrendszer biztosítja, hogy a tablet ne melegedjen túl még hosszan tartó használat után sem. Speciális szellőzőnyílások hatékonyan vezetik el a hőt.
- A stylus mindig kéznél van, készen arra, hogy használd. A tok helyet biztosít a stylusnak, ami megkönnyíti a tárolását.
- Kényelmesen elhelyezhető állványként, így könnyedén nézhetsz filmeket. A háromszög kialakítás biztosítja a tablet stabilitását.
- Védi a kamerát és a kijelzőt a sérülésektől. Pontosan illeszkedő nyílások könnyű hozzáférést biztosítanak a tablet minden funkciójához, miközben megvédik a legérzékenyebb részeket a karcolásoktól.

Energiatakarékosság az intelligens alvó funkcióval
A Dux Ducis Toby fliptok nem csak egy stílusos kiegészítő, hanem egy praktikus megoldás is. A beépített intelligens alvó funkció automatikusan alvó módba kapcsolja a készüléket, amikor bezárod a fedelet, így jelentősen meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy elfelejted kikapcsolni a készülékedet.

Tablet túlmelegedés elleni védelem
A Dux Ducis Toby tok szellőzőrendszere megakadályozza a tablet túlmelegedését még intenzív használat során is. Speciális szellőzőnyílások hatékonyan vezetik el a hőt, így biztosítva a készülék stabil és biztonságos működését. Ez különösen fontos, ha hosszú ideig használod a nagy erőforrás-igényű alkalmazásokat.

Kényelmes stylus tárolás
A Dux Ducis Toby tokot olyan felhasználóknak tervezték, akik értékelik a funkcionalitást és a rendet. Az integrált stylus tároló lehetővé teszi, hogy könnyen tárold ezt a kiegészítőt, amely különösen hasznos azoknak, akik gyakran használják a stylust. Így mindig kéznél van, készen arra, hogy használd, anélkül hogy elveszítenéd.

Kényelmes nézegetés az állvány funkciónak köszönhetően
A Dux Ducis Toby tok állvány funkciója lehetővé teszi a tablet kényelmes elhelyezését háromszög alakban, ami ideális filmnézéshez vagy fotónézegetéshez. Ez a funkció stabilitást és kényelmet biztosít, így nem kell hosszú ideig a kezedben tartani a tabletet.

Biztonságos védelem emelt élekkel
A Dux Ducis Toby tok emelt élei és precíz kivágásai garantálják a tablet védelmét. Védik a kamerát és a kijelzőt a potenciális károsodásoktól, szeretett esetleges véletlen esések vagy ütések által. Pontosan illeszkedő nyílások könnyű hozzáférést biztosítanak minden porthoz és gombhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett