Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913025130 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Stylus Pen SP-02 Apple iPad-hoz - fehér


Cikkszám: Dux Ducis Stylus Pen (SP-02) Apple iPad White | EAN/Vonalkód: 6934913025130 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Stylus Pen SP-02 Apple iPad-hoz - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Stylus Pen SP-02 Apple iPad-hoz fehér színben

Fedezz fel egy új dimenziót a precizitás és a kreativitás terén a Dux Ducis Stylus Pen SP-02 fehér változatával, amely kifejezetten az Apple iPad-hoz készült! Ez az fejlett stylus nemcsak pontos rajzolást és írást tesz lehetővé az iPad képernyőjén, hanem fantasztikus funkciókat is nyújt, amelyek inspirálóbbá teszik az iPad élményt. Ismerd meg a Dux Ducis Stylus Pen SP-02 egyedi tulajdonságait, és érezd, milyen könnyű magasabb szintre emelni a kreativitásodat!

A Dux Ducis Stylus Pen SP-02 legfontosabb előnyei:
- Dőlésszög és nyomásérzékenység: A stylus reagál a dőlésszögre és a nyomásra, ami lehetővé teszi a precízebb és változatosabb rajzolást, életre keltve munkáidat.
- Hosszú akkumulátor-élettartam - 10 óra folyamatos használat: Felejtsd el a folyamatos töltést. A Dux Ducis Stylus Pen SP-02 lenyűgöző üzemidőt biztosít, lehetővé téve a hosszabb távú használatot megszakítás nélkül.
- Palm stain rejection: Ne aggódj a képernyő véletlen megérintése miatt. A Dux Ducis Stylus Pen SP-02 automatikusan figyelmen kívül hagyja a kezed, csak a kreativitásodra koncentrálva.
- Töltöttségjelző: Az integrált kijelző segítségével bármikor ellenőrizheted a stylus töltöttségi állapotát.

Specifikációk:
- Márka: Dux Ducis
- Modell: SP-02
- Szín: Fehér
- Kompatibilitás:
- iPad Pro 3/4/5/6 12.9''
- iPad Pro 1/2/3/4 11''
- iPad Air 3/4/5
- iPad Mini 5/6
- iPad 6/7/8/9/10

Dőlésszög és nyomásérzékenység
A Dux Ducis Stylus Pen SP-02 nem csak egy stylus. Ez egy eszköz, amely minden mozdulatodra reagál, hihetetlen precizitást biztosítva rajzolás, írás vagy szerkesztés közben. A dőlésszög és a nyomás erőssége új kifejezési eszközzé válik.

Hosszú akkumulátor-élettartam - 10 óra folyamatos használat
Hagyd szabadon kibontakozni a kreativitásodat. Az impozáns akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a Dux Ducis Stylus Pen SP-02 hosszú órákon át inspirál, gyakori töltés szükségessége nélkül.

Palm rejection
Felejtsd el a zavaró foltokat a képernyőn. A Dux Ducis Stylus Pen SP-02 intelligensen kizárja a kezedet, lehetővé téve, hogy minden figyelmedet a munkádra összpontosítsd. Fejezd ki szabadon a kreativitásodat!

Rendeld meg most a Dux Ducis Stylus Pen SP-02-t, és emeld a kreativitásodat a következő szintre!
Ne várj! A Dux Ducis Stylus Pen SP-02 minden alkotó számára nélkülözhetetlen eszköz. Rendeld meg most, és tapasztald meg, milyen könnyű új szintre emelni a kreativitásodat!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett