Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004456 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 Plus tok MagSafe és fliptok - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS SKin X Pro Apple iPhone 16 Plus Black | EAN/Vonalkód: 6934913004456 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin X Pro iPhone 16 Plus tok MagSafe és fliptok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Skin X Pro tok az iPhone 16 Plus készülékhez MagSafe kompatibilitással lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot. A mágneses zárású fliptok extra védelmet nyújt, minimalizálva a képernyő véletlen felfedésének kockázatát. A tok strapabíró és elegáns, miközben hatékony védelmet biztosít a készülék számára a sérülésekkel szemben. Praktikus kártya- és irattartó zsebekkel, valamint ujjlenyomat-ellenálló felülettel rendelkezik, ami további előnyt jelent.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin X Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás, pénztárca funkció
- Anyag: TPU, műbőr
- Szín: fekete

Legfontosabb előnyök:
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot: A MagSafe kompatibilitás zökkenőmentes indukciós töltést és mágneses kiegészítők csatolását biztosítja.
- Biztonságot nyújt a képernyő számára mágneses zárású flippel: A tok önmagát bezárja, minimalizálva a képernyő sérülésének kockázatát.
- Mechanikai sérülések és karcolások elleni védelem: A szilárd műbőr és TPU konstrukció hatékonyan csillapítja az ütéseket, teljes védelmet biztosítva.
- Kényelmes tárolási lehetőség kártyák és dokumentumok számára: A praktikus zsebek ideálisak azok számára, akik mindent kéznél szeretnének tartani.
- Tiszta megjelenés az ujjlenyomatok és zsíros foltok elleni védelemnek köszönhetően: A tok mindig elegánsan néz ki és könnyen tisztán tartható.

MagSafe - töltés és kényelem
A Dux Ducis Skin X Pro tok teljes kompatibilitást kínál a MagSafe technológiával. Ezáltal a telefon töltése anélkül lehetséges, hogy levennénk a tokot, ami rendkívül kényelmes a mindennapi használatban. A mágneses rögzítés lehetővé teszi különböző kiegészítők, például mágneses pénztárcák vagy indukciós töltős powerbankok használatát.

A képernyő legmagasabb szintű védelme
A Dux Ducis Skin X Pro tok mágneses zárású fliptokja garantált biztonságot nyújt. A mágnesek hatékonyan védik a képernyőt a véletlen feltárás ellen, így megóvják a sérülésektől és szennyeződésektől. Ez ideális azok számára, akik gyakran táskájukban vagy hátizsákjukban hordják telefonjukat, ahol különféle veszélyeknek lehet kitéve. Az automatikus fliptok bezárás további kényelmet és biztonságot nyújt a képernyőnek.

Szilárdság és elegancia egyben
A Dux Ducis Skin X Pro tok nem csak funkcionalitásával, hanem kivételes tartósságával is kiemelkedik. Kiváló minőségű műbőrből készült – kellemes tapintású és ellenáll a sérüléseknek. A belső TPU réteg további védelmet nyújt, hatékonyan csillapítva az ütéseket. Ez az ideális megoldás azok számára, akik elegáns, ugyanakkor szilárd tokot keresnek.

Praktikus zsebek kártyák és dokumentumok számára
A Dux Ducis Skin X Pro tok egyik kiemelkedő eleme a praktikus zsebek a hitelkártyák, iratok vagy bankjegyek számára. Így minden szükséges dolgot kéznél tarthatunk. Ez ideális azok számára, akik értékelik a minimalizmust és kényelmet. A zsebek diszkréten a fliptok belsejében vannak elhelyezve, ezáltal biztosítva tartalmuk biztonságát és megakadályozva azok véletlen kiesését.

Rendezett megjelenés mindennap
A Dux Ducis Skin X Pro tok felülete úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon az ujjlenyomatoknak és zsíros foltoknak. Ennek köszönhetően a tok mindig tisztán és elegánsan néz ki. A sima és kellemes tapintású felület könnyen tisztán tartható – így a tok hosszabb használat után is kiválóan néz ki.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett