Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913006788 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro tok Sony Xperia 10 VI-hez, fliptok és kártyatartóval - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Xperia 10 VI SKINPRO BLACK | EAN/Vonalkód: 6934913006788 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro tok Sony Xperia 10 VI-hez, fliptok és kártyatartóval - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin Pro tok Sony Xperia 10 VI-hez fliptok és kártyatartóval - fekete. A Dux Ducis Skin Pro nemcsak védi a telefonját, hanem egyedi kialakításának köszönhetően az életét is megkönnyíti. Ezzel a praktikus fliptokkal a legmagasabb szintű védelmet élvezheti, miközben kiemeli elegáns stílusát. Védelmet nyújt a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések ellen. A tok fontos dokumentumok számára zsebbel van ellátva. A tok állvánnyá alakítható, lehetővé téve videók és fotók kényelmes megtekintését, rugalmas kerete pedig megkönnyíti a fel- és levételt.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: Sony Xperia 10 VI
- További jellemzők: pénztárcával, állvánnyal
- Anyag: öko-bőr, TPU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:
- Hosszú távú használatot is kibír: Szintetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, kombinálva a tartósságot és az eleganciát.
- Mindig kéznél lesznek az fontos dokumentumok: A fliptok zsebében kényelmesen elhelyezhet egy hitelkártyát vagy dokumentumokat.
- Biztosítja a telefon érintetlenségét: Védi a különböző fenyegetésektől, mint karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések.
- Kényelmes videók és fotók megtekintése: A fliptok könnyedén állvánnyá alakítható.
- Nagyon könnyű fel- és levenni: Rugalmas TPU kerettel rendelkezik.

A részletekben rejlik a kényelem: A Dux Ducis Skin Pro tok a tartósság és az elegancia kombinációja. Szintetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, a tok védelmet és stílust biztosít. Legyen szó irodai munkáról vagy városi kikapcsolódásról, a tok eleganciát ad, miközben védi a telefonját.

Problémamentes hozzáférés a telefonjához és dokumentumaihoz: A Dux Ducis Skin Pro tok segítségével a fontos dokumentumok és kártyák mindig kéznél vannak. A fliptokban rejtett zseb biztosítja a biztonságukat. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a szervezettséget.

Hatékonyan védi a telefonját: A karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések elleni védelem elengedhetetlen. A Dux Ducis Skin Pro tok biztosítja a telefon épségét. Élvezze készüléke szépségét hosszú ideig, anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülések miatt.

Kényelem és praktikusság: A filmek, rögzített videók és fotók kényelmes megtekintése a Dux Ducis Skin Pro tok egy másik előnye. A fliptok könnyedén állvánnyá alakítható, lehetővé téve a kényelmes média használatát. Tökéletes megoldás hosszú órákig tartó szórakozáshoz.

Könnyű használat bármilyen helyzetben: A rugalmas keretnek köszönhetően a Dux Ducis Skin Pro tok rendkívül könnyen fel- és levehető. Ez azt jelenti, hogy bármikor gyorsan a telefonja megjelenéséhez igazíthatja a tokot, anélkül, hogy felesleges erőfeszítésekbe vagy a készülék sérülésének félelmébe ütközne.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett