Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913032640 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro tok Samsung Galaxy S23+ fliptok kártyatartó állvány funkcióval fekete


Cikkszám: Dux Ducis Skin Pro Samsung S23 Plus 5G Black | EAN/Vonalkód: 6934913032640 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro tok Samsung Galaxy S23+ fliptok kártyatartó állvány funkcióval fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy S23+ tok a Dux Ducis Skin Pro sorozatból fekete fliptokkal A Dux Ducis Skin Pro egy stílusos tok, belső telefonbetétje rugalmas TPU-ból, külső fedele pedig ökológiai bőrből készült. A borító a Samsung Galaxy S23+ készülékhez illeszkedik, tökéletesen védi a telefont az esések vagy karcolások okozta károk ellen (például zsebben hordott kulcsok miatt). A képernyő és a hátsó kamera körüli emelt élek megvédik a telefont ezeknek az elemeknek a karcolásától, amikor sík felületre helyezik. Érzékeny gombokkal és portok számára kialakított kivágásokkal rendelkezik. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és vigyázni szeretnének készülékükre. A szilárd kidolgozás lehetővé teszi a készülék szabad használatát, károsodás veszélye nélkül. Ez a tok a "könyvtok" típusba tartozik. Oldalra nyílik és kivágásokkal rendelkezik a telefon csatlakozói számára, így csatlakoztathatja a töltőt és a fejhallgatót. Könnyedén használhatja a hangerőszabályzó gombokat, a be-/kikapcsolást (zár), a hangszórót, valamint a kamerát és a vakut is. A fliptok hátulja úgy van kialakítva, hogy állványként is szolgáljon a telefonhoz. Ez nagyon hasznos, amikor filmet szeretne nézni telefonján, vagy videohívást szeretne kezdeményezni anélkül, hogy a készüléket a kezében kellene tartania. Belül talál egy zsebet is egy fizetési kártya vagy dokumentum számára. A fedél mágnesekkel záródik, így elkerülheti a tok véletlen kinyitását. Specifikáció:- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Anyag: PU, TPU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23+
- Szín: fekete
- További jellemzők: kártyatartó zseb, állvány funkció

A Dux Ducis Skin Pro tok fő előnyei Samsung Galaxy S23+ készülékhez: - Elegáns tok ökológiai bőrből állvány funkcióval.
- Stílusos kialakítás - A tok elegáns dizájnnal rendelkezik, mely bármilyen helyzetben megállja a helyét. Nem számít, hogy üzleti találkozóról vagy egyszerű társadalmi beszélgetésről van szó.
- Tartós és ellenálló - Az kiegészítő kellemes tapintású ökológiai bőrből készült és belső, ütésálló TPU betéttel van támogatva.
- Teljes védelem - A tok zárt kialakítása teszi lehetővé, hogy a telefon minden oldalról tökéletesen védett legyen.
- Állvány funkció - A tok összehajtható, és így kényelmes állvánnyá alakul. Pontosan megfelelő filmnézéshez vagy fényképnézegetéshez.
- Praktikus zseb - A betét belsejében praktikus zseb található hitelkártyák, névjegyek vagy személyazonosító igazolvány számára.
- Integrált gombok - Megakadályozza, hogy bármilyen szennyeződés a betét alá kerüljön.
- Precíz kivágások - Könnyű hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett