Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913029657 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro tok Samsung Galaxy A14 5G Flip Kártyatartós Állvány Arany


Cikkszám: Dux Ducis Skin Pro Samsung A14 5G Gold | EAN/Vonalkód: 6934913029657 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro tok Samsung Galaxy A14 5G Flip Kártyatartós Állvány Arany


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A14 5G tok a Dux Ducis Skin Pro sorozatból arany flip borítással
Dux Ducis Skin Pro egy stílusos tok, melynek belső betétje rugalmas TPU-ból, külső fedele pedig ökológiai bőrből készült. A borító a Samsung Galaxy A14 5G-hez lett igazítva, és tökéletes védelmet nyújt a telefonnak esések vagy karcolások ellen (például zsebben hordott kulcsok által okozott karcolások). Az emelt élek a képernyő és a hátsó kamera körül megvédik a telefont ezen elemek karcolódásától, amikor sík felületre helyezik. Rendelkezik érzékeny gombokkal és kivágásokkal a portok számára. Tökéletes olyan emberek számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak készülékükről. A szilárd kidolgozás lehetővé teszi a készülék szabad használatát, károsodás veszélye nélkül. Ez a tok a "fliptok" típusba tartozik. Oldalra nyílik, és kivágásokkal rendelkezik a telefon csatlakozói számára, így csatlakoztathatja a töltőt és a headsetet. Könnyen használhatja a hangerő gombokat, a be- / kikapcsolás (zárás), a hangszóró és a kamera, valamint a vaku funkcióit is. A flip hátsó része úgy van tervezve, hogy állványként használható legyen a telefonhoz. Ez nagyon hasznos, ha filmet szeretne nézni a telefonján, vagy videohívást szeretne lebonyolítani anélkül, hogy a készüléket a kezében tartaná. Belül talál egy zsebet is fizetési kártya vagy dokumentumok számára. A fedél mágnesek segítségével záródik, amelyeket a szélén találhatóak. Ennek köszönhetően elkerülheti, hogy a tok véletlenül kinyíljon.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Anyag: PU, TPU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A14 5G
- Szín: Arany
- Kiegészítő jellemzők: Kártyazseb, állvány funkció

A Dux Ducis Skin Pro tok fő előnyei a Samsung Galaxy A14 5G-hez:
- Egy elegáns tok ökológiai bőrből állvány funkcióval.
- Stílusos design: A tok elegáns kialakítású, amely minden helyzetben megállja a helyét. Nem számít, hogy üzleti találkozóról vagy egyszerű társasági beszélgetésről van szó.
- Tartós és időtálló: A kiegészítő kellemes tapintású ökológiai bőrből készült, és belső, ütésálló TPU burkolattal van ellátva.
- Teljes körű védelem: A borító zárt kialakítása miatt a telefon minden oldalról tökéletesen védett.
- Állvány funkció: A tok összecsukható, így kényelmes állvánnyá alakítható. Pont megfelelő filmek nézéséhez vagy fényképek megtekintéséhez.
- Praktikus zseb: A borító belsejében van egy praktikus zseb hitelkártya, névjegykártya vagy személyi igazolvány számára.
- Integrált gombok: Megakadályozza, hogy bármi szennyeződés kerüljön a borító alá.
- Precíz kivágások: Biztosítják az összes szükséges port könnyű elérését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett