Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913020616 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok Samsung Galaxy A35 5G - rózsaszín


Cikkszám: Dux Ducis Skin Pro Samsung A35 5G Rose | EAN/Vonalkód: 6934913020616 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok Samsung Galaxy A35 5G - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin Pro fliptok Samsung Galaxy A35 5G - rózsaszín A Dux Ducis Skin Pro nem csak védi a telefonodat, hanem egyedi kialakításának köszönhetően az életedet is megkönnyíti. Ezzel a praktikus fliptokkal a legmagasabb szintű védelmet élvezheted, miközben hangsúlyozod elegáns stílusodat. A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:
- Hosszú távú használatot is kibír - a legmagasabb minőségű szintetikus PU bőrből és rugalmas TPU-ból készült, amely ötvözi a tartósságot és az eleganciát.
- Mindig kéznél lesznek a fontos dokumentumok - a flapon található egy kényelmes zseb hitelkártya vagy dokumentumok számára.
- Megőrzi a telefonodat kiváló állapotban - védelmet nyújt különféle fenyegetések ellen, a karcolásoktól és szennyeződésektől kezdve a zsíros foltokon át az ütődésekig.
- Kényelmes videók és képek nézegetéséhez - a flap könnyedén állvánnyá alakítható.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Anyag: PU, TPU
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35 5G
- További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció

Kényelem a részletekben
A selymes textúra és a flap csak néhány azon praktikus jellemzők közül, amelyek egyedivé teszik ezt a tokot. A kiváló minőségű PU bőr és az átlátszó TPU hátlap ötvözi a stílust és a tartósságot. Zökkenőmentes hozzáférés a telefonhoz és dokumentumokhoz A Dux Ducis Skin Pro kényelmessé és intuitívvá teszi a telefon használatát. A tok könnyű hozzáférést biztosít a gombokhoz, portokhoz és hangszórókhoz, valamint rendelkezik egy zsebbel a dokumentumok számára. Így mindig magadnál tarthatod a fizetési kártyádat vagy a személyigazolványodat. Hatékonyan védi a telefonodat Karcolások, szennyeződések, zsíros foltok, repedések... Nem kell majd félned semmilyen veszélytől. A Dux Ducis Skin Pro tok megfelelő szintű védelmet nyújt. Kényelem és praktikusság A hajtható flap nem csak a képernyőt védi, hanem könnyedén állvánnyá alakítható. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen nézz filmeket, felvett videókat vagy fényképeket.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett