Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004159 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16 Plus - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS SKin Pro Apple iPhone 16 Plus Black | EAN/Vonalkód: 6934913004159 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16 Plus - fekete. A Dux Ducis Skin Pro nem csak védi a telefonodat, hanem egyben meg is könnyíti az életed a kivételes dizájnjával. Ezzel a kényelmes fliptokkal élvezheted a legmagasabb szintű védelmet, miközben elegáns stílusodat is kiemeli. Védelmet biztosít a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütődések ellen. A tok egy zsebbel is el van látva a fontos dokumentumok számára. Az állványfunkció révén kényelmesen nézhetsz filmeket és képeket, a rugalmas keret pedig megkönnyíti a fel- és levételt.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Extra tulajdonságok: pénztárca, állvány
- Anyag: TPU, PU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Skin Pro tok legfontosabb előnyei:
- Hosszú távú használatot is kibír. PU szintetikus bőrből és rugalmas TPU-ból készült, ötvözve a tartósságot és az eleganciát.
- A fontos dokumentumok mindig kéznél lesznek. A fliptokban egy kényelmes zseb található a hitelkártya vagy dokumentum számára.
- Vigyáz arra, hogy telefonod sértetlen maradjon. Védelmet biztosít a különféle fenyegetésekkel szemben: a karcolásoktól és szennyeződésektől kezdve a zsíros foltokon át az ütődésekig.
- Kényelmes filmnézés és képnézegetés. A fliptok könnyedén állvánnyá alakítható.
- Rendkívül könnyen fel- és levehető. Rugalmas TPU kerettel rendelkezik.

Komfort a részletekben rejlik
A Dux Ducis Skin Pro tok ötvözi a tartósságot és az eleganciát. PU szintetikus bőrből és rugalmas TPU-ból készült, a tok védelmet és stílust nyújt. Legyen szó irodáról vagy városi forgalomról, a tok eleganciát ad, miközben védi a telefonodat.

Problémamentes hozzáférés telefonodhoz és dokumentumaidhoz
A Dux Ducis Skin Pro tokkal a fontos dokumentumok és kártyák mindig kéznél vannak. A fliptokban rejtett zseb biztonságot nyújt, így nem kell aggódnod azok védelme miatt. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a funkcionalitást és a szervezettséget.

Hatékonyan védi telefonodat
Védelem a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütődések ellen az alapvető. A Dux Ducis Skin Pro tok gondoskodik róla, hogy telefonod hosszú ideig sértetlen maradjon. Élvezd készüléked szépségét hosszú időn át, anélkül, hogy aggódnod kellene a sérülések miatt.

Kényelem és praktikum
A filmek, videók és fotók kényelmes nézegetése további előnye a Dux Ducis Skin Pro toknak. A fliptok állvánnyá alakítható, ami lehetővé teszi a kényelmes médiafogyasztást. Ideális megoldás hosszú órákra szórakozáshoz.

Egyszerű használat minden helyzetben
A rugalmas keret révén a Dux Ducis Skin Pro tok rendkívül könnyen fel- és levehető. Ez azt jelenti, hogy gyorsan hozzáigazíthatod telefonod megjelenését az alkalomhoz, anélkül, hogy felesleges erőfeszítést igényelne, vagy félnél a készülék sérülése miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett