Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004128 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16-hoz kártyatartóval - kék


Cikkszám: DUX DUCIS SKin Pro Apple iPhone 16 Blue | EAN/Vonalkód: 6934913004128 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Skin Pro fliptok iPhone 16-hoz kártyatartóval - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Skin Pro fliptok nemcsak védi telefonját, de különleges kialakításának köszönhetően meg is könnyíti az életét. Ez a praktikus fliptok magas szintű védelmet biztosít, miközben kiemeli elegáns stílusát. Véd a karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések ellen. A tokban egy zseb is található, ahol fontos dokumentumait tarthatja. A tok állvánnyá alakítható, ami kényelmes film- és képnézést tesz lehetővé, és rugalmas keretének köszönhetően könnyen fel- és levehető.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Skin Pro
- Kompatibilitás: iPhone 16
- További jellemzők: portfólió, állvány
- Anyag: TPU, PU
- Szín: Kék

Legfontosabb előnyei a Dux Ducis Skin Pro fliptoknak:
- Hosszan tartó használat során is ellenáll. PU szintetikus bőrből és rugalmas TPU-ból készült, amely tartósságot és eleganciát ötvöz.
- Fontos dokumentumai mindig kéznél lesznek. A fliptokban kényelmes zseb található a hitelkártya vagy dokumentumok tárolására.
- Gondoskodik arról, hogy telefonja érintetlen maradjon. Védelmet nyújt különféle fenyegetésekkel szemben: karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések ellen.
- Kényelmes film- és képnézés. A fliptok könnyen átalakítható állvánnyá.
- Rendkívül könnyen fel- és levehető. Rugalmas TPU kerettel rendelkezik.

Kényelem a részletekben rejtve
A Dux Ducis Skin Pro fliptok a tartósság és elegancia tökéletes kombinációja. A PU szintetikus bőrből és rugalmas TPU-ból készült case védi és stílusos megjelenést kölcsönöz telefonjának. Legyen szó irodai munkáról vagy városi séta során, a tok eleganciát sugároz, miközben megóvja készülékét.

Probléma mentes hozzáférés a telefonhoz és a dokumentumokhoz
A Dux Ducis Skin Pro fliptokkal fontos dokumentumai és kártyái mindig kéznél lesznek. A fliptokban rejtett zseb gondoskodik ezek biztonságáról. Ideális megoldás azoknak, akik nagyra értékelik a funkcionalitást és rendszerezést.

Hatékony védelem telefonja számára
Karcolások, szennyeződések, zsíros foltok és ütések elleni védelem alapvető. A Dux Ducis Skin Pro fliptok gondoskodik arról, hogy telefonja hosszú ideig tökéletes állapotban maradjon. Élvezze készülékének szépségét anélkül, hogy aggódna a sérülések miatt.

Kényelem és praktikum
A filmek, videók és fényképek kényelmes megtekintése a Dux Ducis Skin Pro fliptok egyik előnye. A fliptok könnyedén állvánnyá alakítható, így kényelmesen böngészhet a tartalmak között. Ideális megoldás hosszú órákon át tartó szórakozáshoz.

Könnyű használat minden helyzetben
A rugalmas keretnek köszönhetően a Dux Ducis Skin Pro fliptok rendkívül könnyen fel- és levehető. Ez azt jelenti, hogy gyorsan igazíthatja telefonjának megjelenését az alkalomhoz, mindenféle erőfeszítés és a készülék sérülésétől való félelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett