Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004364 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Rafi II Mag fliptok MagSafe-képes iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Rafi II Mag Apple iPhone 16 ProBlack | EAN/Vonalkód: 6934913004364 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Rafi II Mag fliptok MagSafe-képes iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Rafi II Mag fliptok MagSafe-képes iPhone 16 Pro - fekete

Szeretnéd élvezni a MagSafe töltés kényelmét, miközben biztonságban szeretnéd tartani a kártyáidat is? A Dux Ducis Rafi II Mag fliptok tökéletes megoldás számodra. Teljes körű védelmet nyújt a telefonod számára, miközben lehetőséget ad akár két kártya kényelmes tárolására RFID blokkolással. Az állítható függőleges állvány lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát videohívások közben, és az emelt szélek védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera számára a sérülésektől. Tartós anyagokból készült tok hatékony védelmet nyújt esések és ütközések ellen.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Rafi II Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás, RFID blokkolóval ellátott kártyatartó, állvány
- Anyag: PC, TPU, rozsdamentes acél, műbőr
- Szín: fekete

A Dux Ducis Rafi II Mag fliptok főbb előnyei:
- Kényelmes MagSafe töltést biztosít. Könnyen és gyorsan töltheted a telefonodat vezeték nélkül anélkül, hogy levennéd a tokot.
- Védi a kártyákat az illetéktelen adatolvasás ellen. Az RFID blokkoló funkció biztonságot nyújt a tárolt kártyáknak.
- Lehetővé teszi a telefon kényelmes függőleges elhelyezését. A beépített állvány lehetővé teszi a telefon 135°-os szögben történő elhelyezését.
- Védi a képernyőt és a kamerát a sérülésektől. Az emelt szélek hatékonyan védik a készülék legérzékenyebb részeit.
- Hosszú távú védelmet garantál. Magas minőségű anyagokból készült, védi a telefonodat az ütődések és karcolások ellen.

Kényelmes MagSafe töltés
A Dux Ducis Rafi II Mag fliptok a maximális felhasználói kényelem érdekében készült. A MagSafe technológia támogatásával a telefon töltése egyszerűbb, mint valaha. Csak helyezd a telefont a töltőre, hogy megkezd a töltést – kábelek csatlakoztatása vagy a tok levétele nélkül. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a modern technológiákat.

Biztonságos kártyatárolás RFID blokkolással
Ha kártyákat hordasz magaddal, a Dux Ducis Rafi II Mag fliptok teljes védelmet biztosít nekik. Az RFID blokkoló funkciónak köszönhetően a kártyáid védettek az illetéktelen adatolvasás ellen. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik fontosnak tartják a pénzügyeiket és személyes adataik védelmét. A tokban két kártyának is van hely, ami kényelmes és biztonságos tárolást tesz lehetővé. Így mindig kéznél tarthatod a legfontosabb kártyáidat, az extra védelemnek köszönhetően pedig biztonságban is tudhatod őket.

Függőleges állvány a kényelmes használatért
A Dux Ducis Rafi II Mag fliptok állítható állványa további előnyt nyújt. Segítségével a telefont függőlegesen, akár 135°-os szögben is elhelyezheted, ami rendkívül kényelmes videohívások vagy tartalom böngészése közben. Ez a megoldás még kényelmesebbé teszi a telefon használatát. Az állvány stabilitást és felhasználói kényelmet biztosít, ami kicsi, de lényeges részlet.

A képernyő és a kamera védelme
A Dux Ducis Rafi II Mag fliptok emelt szélei garantálják a telefon legérzékenyebb részeinek védelmét. A képernyő és a kamera a készülék leggyakrabban sérülő részei, ezért a védelmük kiemelten fontos. Az emelt szélek megóvják a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felülettel. Ez egy praktikus megoldás, ami megóvhatja a telefonodat a költséges javításoktól.

Tartós és hatékony védelem
A Dux Ducis Rafi II Mag fliptok TPU-ból és szintetikus bőrből készült, rozsdamentes acél elemekkel. Ezáltal nemcsak elegáns, de rendkívül tartós is. Hatékonyan védi a telefont az ütések következményeitől, ami különösen fontos a mindennapi használat során.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett