Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913034637 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Naples tok iPhone 14 mágneses bőrtok MagSafe kék


Cikkszám: Dux Ducis Naples Apple iPhone 14 Blue | EAN/Vonalkód: 6934913034637 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Naples tok iPhone 14 mágneses bőrtok MagSafe kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 mágneses bőrtok a Dux Ducis Naples sorozatból MagSafe funkcióval, kék színben

A okostelefon tartozékok igazán egyediek lehetnek. Hiszünk benne, hogy a Dux Ducis Naples bőrtokra esik a választás - elegáns, időtálló és egyedi. Egyediségét a természetes bőr változó textúrája adja. Idővel a tok egyedülálló módon változik, amitől a stílusod is egyedi lesz. Teljes védelem a sérülésekkel szemben, pontos kivágások és ergonomikus forma további előnyei a Dux Ducis terméknek. A tok illeszkedik az iPhone 14-hez és tökéletes védelmet nyújt a telefon számára esések vagy karcolások ellen (például zsebben hordott kulcsok okozta karcolások ellen). A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt élek védelmet nyújtanak, amikor a telefont sík felületre helyezik. Érzékeny gombokkal és port kivágásokkal rendelkezik. Ideális azok számára, akik értékelik a stílust, a minőséget és gondoskodni akarnak készülékükről. A tok beépített mágnesekkel rendelkezik, ami kompatibilissé teszi a MagSafe szabvánnyal. Lehetővé teszi tartók, töltők és más kiegészítők használatát, melyek MagSafe technológiával készültek.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Naples
- Kompatibilitás: iPhone 14
- Készülék modellkódok:
- A2649
- A2881
- A2884
- A2883
- A2882
- Színe: kék
- Anyaga: természetes bőr, alumínium, PC

A Dux Ducis Naples bőrtok legfontosabb előnyei az iPhone 14 számára:
- Stílusos design. Az időtálló design és a mindig divatos természetes bőr minden alkalomhoz illő kiegészítővé teszi a tokot.
- Egyedi megjelenés. A gyártás során használt természetes bőr idővel változik. Ez egy természetes folyamat, amely minden tokot egyedivé tesz.
- Teljes védelem. A tok szilárd szerkezete jó védelmet nyújt az okostelefonnak a mechanikai sérülésekkel és a szennyeződésekkel szemben.
- Tökéletes illeszkedés. A tok pontosan illeszkedik, így nem csúszik el és nem takarja le a gombokat vagy a lencsét. Könnyen fel- és levehető.
- MagSafe vezeték nélküli töltés. Töltsd a smartphonodat vezeték nélkül, gyorsan és biztonságosan - nem kell levenned a tokot.

Figyelem! A természetes bőr egyedi jellegéből adódóan minden tok megjelenése kissé eltérhet a képeken látható modelltől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett