Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913023976 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS Mixture Pro nyújtható fonott szíj Apple Watch 38 / 40 / 41 mm-hez világos beige


| EAN/Vonalkód: 6934913023976 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS Mixture Pro nyújtható fonott szíj Apple Watch 38 / 40 / 41 mm-hez világos beige


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Mixture Pro fonott szíj egy stílusos és praktikus kiegészítő az okosórádhoz. A hatékony fonatból készült szíj mind a sportos, mind az üzleti stílusokhoz passzol. Puha, rugalmas és kényelmes viselet a mindennapokban. Könnyen a csuklód szélességéhez igazíthatod, és az összeszerelése rendkívül egyszerű, csupán két mozdulatot igényel.

A Dux Ducis Mixture Pro szíj biztosan felkelti majd a figyelmet a szemet gyönyörködtető megjelenésével. A fonatból készült szíj elegáns és rendkívül praktikus. Egyszerű dizájnjának köszönhetően különböző stílusokhoz is passzol - a sportostól az üzletiig. A szíj rendkívül kényelmes a mindennapi viselés során. A nejlon fonatból készült fejbandázs puha és rugalmas, ami biztosítja a kényelmet még egész napos használat esetén is. Ezen felül a szíj állítható, így könnyedén a csuklód szélességéhez igazíthatod, ami még nagyobb kényelmet nyújt.

A Dux Ducis Mixture Pro fonott szíj egyik legnagyobb előnye az egyszerű telepítés. Csak két mozdulat szükséges a szíj rögzítéséhez az okosórára, ami tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és az egyszerűséget.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Mixture Pro
Anyag: nylon + polietilén (PE) - fonott

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett