Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913028858 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Keyboard (MK Series) tok Bluetooth billentyűzettel iPad Air 4 / 5 / iPad Pro 11" 2018-2022 - fekete


Cikkszám: Dux Ducis Keyboard (MK Series) Apple iPad Air 4/5/iPad Pro 11 (2018/2020/2021/2022) Black | EAN/Vonalkód: 6934913028858 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Keyboard (MK Series) tok Bluetooth billentyűzettel iPad Air 4 / 5 / iPad Pro 11" 2018-2022 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

35500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a Dux Ducis Keyboard (MK Series) tok új lehetőségeit tableted számára. Az innovatív állványszerkezetnek köszönhetően mágnesesen rögzítheted a tableted, és könnyen beállíthatod a nézési szöget, ami javítja a testtartásodat az asztalnál, így egészségesen tartja a nyakad és a vállaidat. Ezen kívül az érintőpad gesztustámogatással könnyebbé teszi a navigációt és a munkát. A teljes méretű billentyűzet kényelmes, 7 színben megvilágítható háttérvilágítással csendes és gyors gépelést biztosít. Mindez egy energiatakarékos funkcióval ellátott védőtokban.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Keyboard (MK Series)
- Kompatibilitás:
- iPad Air 4
- iPad Air 5
- iPad Pro 11" 2018
- iPad Pro 11" 2020
- iPad Pro 11" 2021
- iPad Pro 11" 2022
- Bluetooth verzió: 5.2
- Működési idő háttérvilágítással: akár 8 óra
- Működési idő háttérvilágítás nélkül: akár 120 óra
- Csatlakozó: USB-C
- Kiegészítő funkciók: háttérvilágított billentyűzet
- Tartalmazza: USB-A/USB-C kábel
- Anyag: PU, TPU
- Szín: fekete

A legfontosabb előnyök:
- Kényelmesen állítható a nézési szög: A mágneses rögzítő rendszer jobb testtartást támogat az asztalnál, minimalizálva a nyak és váll feszültségét.
- Gyors és precíz vezérlés érintőpaddal és multi-touch gesztustámogatással: Ez a funkció egyszerűbbé teszi az alkalmazásokkal és dokumentumokkal való munkát.
- Csendes és kényelmes gépelést garantál: A billentyűzet 7 színben megvilágítható, 1,5 mm-es scissor mechanizmussal rendelkezik. A három szintű fényerőszabályzás különböző világítási körülményekhez alkalmazkodik.
- Megvédi a tabletet a mechanikai sérülésektől és az akkumulátor lemerülésétől: Az energiatakarékos funkcióval ellátott védőtok automatikusan alvó módba kapcsol 10 perc inaktivitás után.
- Teljes kontrollt biztosít az eszköz felett: Az LED kijelző valós idejű információkat nyújt a Bluetooth, Caps Lock és az akkumulátor állapotáról.

Ergonomikus pozícionálás lebegő kialakítással
Az alumínium állvány a Dux Ducis Keyboard (MK Series) tablet tokban megváltoztatja az eszköz használatának módját. A mágneses rögzítés lehetővé teszi a nézési szög egyszerű beállítását, amely döntő fontosságú a megfelelő testtartás fenntartásában. Legyen szó munkáról vagy filmnézésről, a lebegő kialakítás elősegíti a jobb nyak és váll igazítást, megelőzve a fájdalmat és kényelmetlenséget.

Érintőpad gesztustámogatással – kényelem és precizitás
Az érintőpad gesztustámogatással rendkívül kényelmes funkció, amely megkönnyíti a tablet navigálását és vezérlését. Ezzel a technológiával egyszerű gesztusokkal gyorsan görgethetsz, nagyíthatsz, és válthatsz az alkalmazások között. Ez a megoldás mind munkához, mind szórakozáshoz tökéletes, és pontos irányítást biztosít az eszköz felett. Az érintőpad integrálása a billentyűzettel lehetővé teszi a tablet természetesebb és gördülékenyebb használatát.

Gépelési kényelem teljes méretű billentyűzeten
A Dux Ducis Keyboard (MK Series) teljes méretű billentyűzetet kínál, amely még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti. A billentyűzet kényelmes, 7 színben megvilágítható háttérvilágítással rendelkezik, és egy 1,5 mm-es scissor mechanizmussal van ellátva, ami csendes gépelést biztosít. Három szintű fényerőszabályzás lehetővé teszi a világítási feltételekhez való alkalmazkodást, ami rendkívül praktikus változó helyzetekben.

Tablet védelem a legmagasabb szinten
A Dux Ducis Keyboard (MK Series) tablet tok nemcsak kényelmes, hanem szilárd védelmet is nyújt. Az alumíniumból, mikroszálas anyagból és PU bőrből készült tok tartós és megbízható védelmet biztosít. Az energiatakarékos funkció, amely automatikusan alvó módba kapcsolja a tabletet 10 perc inaktivitás után, védi az akkumulátort és meghosszabbítja az eszköz működési idejét.

LED kijelző – teljes kontroll az eszköz felett
A Dux Ducis Keyboard (MK Series) tablet tokban található LED kijelző minden szükséges információt biztosít az eszköz állapotáról. Kijelzi a Bluetooth, a Caps Lock állapotát és az akkumulátor szintjét. Így mindig tudni fogod, mikor szükséges az eszközt tölteni, és mely funkciók aktívak. Ez egy egyszerű, de rendkívül hasznos megoldás, amely megkönnyíti a tablet mindennapi használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett