Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913003275 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Hivo iPhone 16 fliptok RFID védelemmel - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Hivo Apple iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 6934913003275 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Hivo iPhone 16 fliptok RFID védelemmel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Hivo iPhone 16 fliptok RFID védelemmel - fekete

Gondolkozol rajta, hogyan védheted hatékonyan a telefonodat és emelheted ki a stílusod egyszerre? A Dux Ducis Hivo fliptok a megfelelő válasz az igényeidre! Az erős védőklap, a megemelt szélű kávák és az RFID technológia révén a telefonod és a bankkártyáid mindig biztonságban lesznek. Ezenkívül a természetes bőrből készült tok nem csak védi, de eleganciát is ad minden készüléknek. Ha szereted a kényelmet, értékelni fogod az állvány funkciót, amely tökéletes filmnézéshez vagy képek böngészéséhez.




Specifikáció:

- Márka: Dux Ducis

- Sorozat: Dux Ducis Hivo

- Kompatibilitás: iPhone 16

- További jellemzők: RFID blokkoló pénztárca, állvány

- Anyag: bőr, TPU

- Szín: fekete




A Dux Ducis Hivo fliptok legfontosabb előnyei: 

- Megvéd a leejtéstől és karcolásoktól. A tok rendelkezik védőklappal és megemelt szélekkel a képernyő és a hátsó kamera körül.

- Biztosítja a bankkártyák védelmét. A beépített RFID blokkoló anyag megakadályozza az adatok lopását.

- Lehetővé teszi a kártyák és bankjegyek tárolását. A tok belsejében kártyatartó zsebek és egy nagyobb zseb is található a készpénz számára.

- Elegáns megjelenést nyújt, amely tökéletesen védi a telefont. A tok természetes bőrből és TPU-ból készült.

- Átváltható kényelmes állvánnyá. A tokot össze lehet hajtani, hogy állványként szolgáljon filmnézéshez.




Karcolás elleni védelem
A Dux Ducis Hivo fliptok nem csak elegáns megjelenéssel rendelkezik, hanem kiválóan védi a telefonodat. A védőklap és a megemelt szélek hatékonyan óvják a készüléket a mechanikai sérülésektől. Nem kell aggódnod a kulcsok vagy pénzérmék okozta karcolások miatt a zsebedben - a tok teljes védelmet nyújt.



A bankkártyák biztonsága
A Dux Ducis Hivo fliptoc nem csak a telefont, hanem a pénzügyeidet is védi. A beépített RFID blokkoló anyag hatékonyan megakadályozza, hogy a bankkártyákról adatokat lopjanak. Ennek köszönhetően senki sem olvashatja le a kártyáid adatait, még akkor sem, ha a készülék közelében van egy nem engedélyezett terminál.



Tárolási kényelem
A Dux Ducis Hivo fliptok funkcionalitása nem áll meg a telefon védelménél. Belül praktikus kártyatartó zsebeket és egy nagyobb zsebet találsz a készpénz számára. Ennek köszönhetően a tok pénztárcaként is szolgálhat, ami rendkívül kényelmes a mindennapokban. Akár gyors bevásárlásra, akár hosszabb útra indul, minden, amire szüksége van, mindig kéznél van.



Stílus és elegancia
A természetes bőrből készült Dux Ducis Hivo fliptok a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja. A bőr elegáns megjelenést ad, ugyanakkor tartós és ellenáll a sérüléseknek. A TPU betét pedig további védelmet biztosít, így a tok nemcsak gyönyörű, hanem praktikus is.



Nézőkényelmet biztosít
A Dux Ducis Hivo fliptok egyik előnye, hogy kényelmes állvánnyá alakítható. Ennek az opciónak köszönhetően szabadon nézhet filmeket, böngészhet képeket vagy folytathat videóbeszélgetéseket anélkül, hogy a telefont a kezében tartaná. Ez egy nagyszerű megoldás a multimédiák szerelmeseinek, akik értékelik a kényelmet és a használati élményt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett