Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913042885 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Fino tok nylon borítású Samsung Galaxy A53 5G kék tok


Cikkszám: Dux Ducis Fino Samsung A53 5G Crystal Blue | EAN/Vonalkód: 6934913042885 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Fino tok nylon borítású Samsung Galaxy A53 5G kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Fino tok nylon anyaggal bevonva

A Fino egy sor elegáns telefontokot jelent a Dux Ducis márkától. A tok ellenálló polikarbonátból készült, puha TPU széllel, beépített PVC réteggel és nylon szövet borítással, ami biztos fogást garantál. Az anyag ellenáll a szennyeződéseknek, nem képződnek rajta ujjlenyomatok. A kijelző és a lencse körüli emelt peremek megakadályozzák a karcolódást.

Védje meg telefonját a sérülésektől

A tok az alapvető tartozék, amit érdemes beszerezni egy telefon vásárlásakor. Egy jó tok képes csökkenteni a telefon sérülésének kockázatát egy esés után. Ezért érdemes beszerezni egy Dux Ducis Fino tokot, amely rugalmas burkolata eloszlatja az ütés energiáját a felületén, és a kijelző körüli emelt élek megvédik annak felületét a karcolódástól, amikor a telefont a kijelzővel lefelé helyezik az asztalra.

Kamera biztonság

A tok megvédi a kamera üvegét a karcolódásoktól. A lencse a tok belsejében van, így nem emelkedik ki a széle fölött. Ennek köszönhetően nincs érintkezés a talajjal, amikor a telefon felfelé néz.

Tökéletes kivágások

A tok precízen kivágott lyukakat tartalmaz a kamera, a hangszórók és a töltő csatlakozó számára. Minden pontosan illeszkedik egy adott telefonmodellhez.

Támogatja a vezeték nélküli töltést

A tok nem tartalmaz fém alkatrészeket. Nyugodtan használhatja a Qi vezeték nélküli töltőt anélkül, hogy eltávolítaná a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett