Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913006092 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Domo fliptok és smart book iPad Pro 11" 2024 - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS iPad Pro 11?2024?DOMO BLACK | EAN/Vonalkód: 6934913006092 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Domo fliptok és smart book iPad Pro 11" 2024 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Domo fliptok és smart book az iPad Pro 11" (2024) modellhez - fekete. A Dux Ducis Domo tok elegáns kialakítása bármilyen alkalomhoz tökéletes kiegészítővé teszi: üzleti találkozóktól hétköznapi beszélgetésekig. A zárt kagylóhéj kialakításának köszönhetően kiváló védelmet nyújt a tablet számára minden oldalról. A kényelmes állvánnyá alakítható funkció megkönnyíti a filmnézést vagy a fényképek megtekintését. Az intelligens smart sleep funkció energiatakarékossá teszi a használatot azáltal, hogy kényelmesen ébresztésre és alvó állapotba helyezi a tabletet. Az enyhén megemelt élek védik a képernyőt és a kamera lencséjét, a pontos kivágások pedig könnyű hozzáférést biztosítanak minden porthoz és gombhoz. A levegő kivezető rendszer megakadályozza a tablet túlmelegedését.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Domo
- Kompatibilitás: iPad Pro 11" (2024)
- Kiegészítő jellemző: állvánnyal
- Anyag: ökológiai bőr
- Szín: fekete

A legfontosabb előnyei a Dux Ducis Domo toknak:
- Tökéletesen védi a tabletet minden oldalról. A tok zárt kialakítású, fedéllel ellátott.
- Összehajtható, így kényelmes állvánnyá alakítható. Ez nagyszerű lehetőség filmnézésre vagy fényképek megtekintésére.
- Kényelmet és energiatakarékosságot biztosít az intelligens alvásfunkció révén. Az intelligens rendszer felébreszti és alvó állapotba helyezi a laptopot a fedél emelésekor és lezárásakor.
- Védi mind a képernyőt, mind a kamera lencséjét. A tok enyhén megemelt élekkel rendelkezik.
- Könnyű hozzáférést biztosít minden szükséges porthoz és gombhoz. Pontos kivágásokkal rendelkezik.

Elegáns kialakítás minden alkalomra. Elegancia és funkcionalitás kéz a kézben jár a Dux Ducis Domo tokkal. Akár egy fontos üzleti találkozón veszel részt, akár csak kávézol a barátokkal, ez a tok mindig osztályt ad a tabletedhez. Minden helyzetben értékelni fogod finom eleganciáját.

Átfogó tabletvédelem, amelyben megbízhatsz. A Dux Ducis Domo tok minden oldalról védelmet biztosít a tablet számára. A zárt kagylóhéj kialakítás védi a karcolásoktól és a portól. Ennek köszönhetően nyugodt lehetsz.

Tok állvánnyal: Az Ön szórakoztató központja. Alakítsd át a tokot kényelmes állvánnyá, hogy élvezhesd a filmeket, tévésorozatokat vagy a fényképek megtekintését anélkül, hogy a tabletet a kezedben kellene tartanod. Tökéletes megoldás hosszú órák szórakozásához.

Intelligens alvásfunkció a nagyobb kényelemért. Az intelligens alvásfunkció nemcsak energiát takarít meg, hanem kényelmet is nyújt a használat során. A rendszer intelligensen ébreszti fel és helyezi alvó állapotba a tabletet, reagálva a fedél kinyitására és bezárására. Tableted mindig készen áll, amikor szükséged van rá.

Hozzáférés portokhoz kompromisszumok nélkül. A pontos kivágásoknak köszönhetően a Dux Ducis Domo tok zökkenőmentes hozzáférést biztosít minden porthoz és gombhoz. Nem kell eltávolítanod a tabletet a tokból, hogy csatlakoztathasd a töltőt vagy a fejhallgatót.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett