Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004074 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Clin Mag tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16 Pro - átlátszó


Cikkszám: DUX DUCIS Clin Mag Apple iPhone 16 ProTransparent | EAN/Vonalkód: 6934913004074 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Clin Mag tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Clin Mag tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16 Pro - átlátszó. A Dux Ducis Clin Mag fejlett védelmet nyújt okostelefonod számára. A 38 neodímium mágnesből álló beépített MagSafe modulnak köszönhetően élvezheted a problémamentes, vezeték nélküli töltést anélkül, hogy a tokot le kellene venned. A rugalmas TPU és a kemény PC megakadályozza a sárgulást, és hosszú ideig tökéletes állapotban tartja a tokot. A széleken és sarkokon található légzsákok megvédik a készüléket a sérülésektől. A megemelt éleknek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje is védett.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Clin Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Kiegészítő jellemzők: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó

A Dux Ducis Clin Mag tok legfontosabb előnyei:
- Gyors és stabil vezeték nélküli töltést biztosít. A MagSafe modul 38 neodímium mágnesből és egy nikkel rétegből áll, amely lehetővé teszi a töltést anélkül, hogy le kellene venned a tokot.
- Védi a telefonodat a véletlen ütésektől. A széleken és sarkokon található speciális légzsákok elnyelik az ütéseket, minimalizálva a sérülés kockázatát.
- Hosszú ideig megőrzi átlátszó színét. A TPU és PC anyagokat különleges módon választották ki és optimalizálták, hogy a tok tökéletes állapotban maradjon.
- Védi a képernyőt és a kamera lencséket. A tok megemelt élei minimalizálják a képernyő és a kamera lencsék sérülésének kockázatát esések során.
- Biztosítja a kényelmes használatot a tökéletesen illeszkedő gombok révén. A tok könnyű hozzáférést biztosít a gombokhoz és portokhoz.

Problémamentes töltés MagSafe-fel
A Dux Ducis Clin Mag tok MagSafe modulja 38 neodímium mágnesből és egy nikkel rétegből áll. Ez a technológia lehetővé teszi a gyors és stabil vezeték nélküli töltést, ami különösen kényelmes azoknak, akik nem akarják minden töltésnél levenni a tokot. Emellett a MagSafe modul tökéletes pozícionálást biztosít a töltő és a telefon között, ami megakadályozza a töltési folyamat megszakadását és biztosítja az állandó áramellátást.

Fejlett ütésvédelem
A sarkokba beépített speciális légzsákoknak köszönhetően a Dux Ducis Clin Mag tok teljes védelmet nyújt telefonod számára. Ezek az elemek elnyelik az ütést és eloszlatják az energiát, minimalizálva a telefon sérülésének kockázatát. Függetlenül attól, hogy a telefon kicsúszik a kezedből, vagy véletlenül leütöd az asztalról, a készüléked biztonságban lesz.

Sárgulásálló anyagok
A legmagasabb minőségű TPU és PC anyagok használatának köszönhetően a Dux Ducis Clin Mag tok ellenáll a sárgulásnak és az öregedés egyéb formáinak. A különleges bevonatok megakadályozzák a nem kívánt elszíneződéseket, ami hosszú ideig újszerű kinézetet biztosít a toknak.

Megerősített élek a jobb védelemért
A Dux Ducis Clin Mag tok nem csak alapvető védelmet nyújt - a megemelt élek minimalizálják a képernyő és a kamera lencsék sérülésének kockázatát. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy készüléked minden oldalról védve van a sérülésektől, még esés esetén is.

Precíz kivágások és könnyű hozzáférés a gombokhoz
Az iPhone használata még sosem volt ilyen egyszerű a Dux Ducis Clin Mag tok precízen kialakított gombjai révén. A tökéletesen illeszkedő gombok nem csak megkönnyítik a készülék használatát, hanem megvédik azt a portól és szennyeződésektől. Ez a funkcionalitás és esztétika tökéletes kombinációja, amit nap mint nap értékelni fogsz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett