Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004050 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Clin Mag tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16-hoz - átlátszó


Cikkszám: DUX DUCIS Clin Mag Apple iPhone 16 Transparent | EAN/Vonalkód: 6934913004050 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Clin Mag tok MagSafe kompatibilitással iPhone 16-hoz - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Clin Mag tok fejlett védelmet nyújt okostelefonjának. Az integrált MagSafe modulnak köszönhetően, amely 38 neodímium mágnest tartalmaz, élvezheti a zökkenőmentes vezeték nélküli töltést anélkül, hogy le kellene vennie a tokot. A rugalmas TPU és a kemény PC megakadályozzák a sárgulást és hosszú ideig tökéletes állapotban tartják a tokot. Az oldalak és sarkak légzsákjai védelmet nyújtanak az eszközt érő sérülésekkel szemben. Az emelt élek révén a képernyő és a kamera lencséi is védettek.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Clin Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Kiegészítő funkciók: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó

A Dux Ducis Clin Mag tok legfontosabb előnyei:
- Gyors és stabil vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A MagSafe modul 38 neodímium mágnest és egy nikkel réteget tartalmaz, amely megkönnyíti a töltést a tok levétele nélkül.
- Védelem a véletlenszerű ütések ellen. A speciális légzsákok az oldalak és sarkak védelmét szolgálják, elnyelve az ütéseket és minimalizálva a sérülések kockázatát.
- Hosszú távon megőrzi átlátszó színét. A TPU és PC anyagok speciálisan válogatottak és optimalizáltak, hogy hosszú ideig tökéletes állapotban tartsák a tokot.
- Védi a képernyőt és a kamera lencséit. A tok emelt élei minimalizálják a képernyő és a kamera lencsék sérülésének kockázatát esés esetén.
- Kényelmes használat a tökéletesen illeszkedő gomboknak köszönhetően. A tok könnyű hozzáférést biztosít a gombokhoz és portokhoz.

Zökkenőmentes töltés a MagSafe segítségével: A Dux Ducis Clin Mag tok integrált MagSafe modullal rendelkezik, amely 38 neodímium mágnest és egy nikkel réteget tartalmaz. Ez a technológia gyors és stabil vezeték nélküli töltést tesz lehetővé, ami különösen kényelmes azok számára, akik nem szeretnék minden töltéskor levenni a tokot. Emellett a MagSafe modul lehetővé teszi a töltő tökéletes pozícionálását a telefonhoz viszonyítva, ami megelőzi a töltési folyamat megszakítását és biztosítja a folyamatos áramellátást.

Fejlett esésvédelem: A speciális légzsákoknak köszönhetően, amelyek a sarkokba vannak beépítve, a Dux Ducis Clin Mag tok teljes védelmet nyújt telefonja számára. Ezek az elemek elnyelik az ütéseket és eloszlatják az ütközési energiát, így minimalizálva a telefon sérülésének kockázatát. Függetlenül attól, hogy a telefon kiejtette a kezéből vagy véletlenül leverte az asztalról, az eszköz biztonságban lesz.

Sárgulásálló anyagok: A legmagasabb minőségű TPU és PC anyagok használatával a Dux Ducis Clin Mag tok ellenáll a sárgulásnak és más öregedési formáknak. A speciálisan válogatott bevonatok megakadályozzák a csúnya elszíneződéseket, így a tok hosszú ideig újszerűnek látszik.

Emelt élek a jobb védelem érdekében: A Dux Ducis Clin Mag tok nemcsak alapvető védelmet nyújt - az emelt élek minimalizálják a képernyő és a kamera lencsék sérülésének kockázatát. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy készüléke biztonságban van még esés esetén is. Ezek az apró részletek jelentik a különbséget, és biztosítják, hogy iPhone-ja minden oldalról védve legyen.

Precíz kivágások és könnyű hozzáférés a gombokhoz: Az iPhone használata még sosem volt ilyen egyszerű a Dux Ducis Clin Mag tok precízen kivágott gombjainak köszönhetően. A tökéletesen illeszkedő gombok nemcsak megkönnyítik az eszköz használatát, hanem védelmet nyújtanak a por és szennyeződések ellen. Ez a funkcionalitás és esztétika tökéletes kombinációja, amelyet minden nap értékelni fog.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett