Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913034330 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS Clin Mag - Átlátszó tok kompatibilis MagSafe technológiával iPhone 14 Pro-hoz


| EAN/Vonalkód: 6934913034330 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS Clin Mag - Átlátszó tok kompatibilis MagSafe technológiával iPhone 14 Pro-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Clin Mag átlátszó tok a védelem és a kényelem tökéletes kombinációja. A beépített neodímium mágneseknek köszönhetően a tok nemcsak a helyén marad vezeték nélküli töltés közben, hanem támogatja a MagSafe technológiát is, lehetővé téve, hogy gyorsan és kényelmesen tölthesd telefonodat anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

A MagSafe technológia támogatásával a Dux Ducis Clin Mag tok egyszerűsíti a töltési folyamatot. A beépített neodímium mágnesek segítségével a telefon a vezeték nélküli töltőn marad még akkor is, ha mozgatod, és a MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan töltsd anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

A védelem prioritást élvez a Dux Ducis Clin Mag tok esetében. Tartós és jól megmunkált, a tok magasabb profillal rendelkezik, mint a kijelző és a lencsék, így megvédi ezeket a telefon érzékeny elemeit a sérülésektől és karcolásoktól. További megerősítések a sarkakon további védelmet nyújtanak az esések hatásai ellen.

A TPU és PC kombinációja garancia a tartósságra és az esztétikára. A tok hosszú ideig megőrzi kristálytiszta átlátszóságát, és ezek az anyagok ellenállnak a sárgulásnak, ami lehetővé teszi, hogy a tok mindig újnak tűnjön. Az átlátszó kialakítás lehetővé teszi, hogy kiemeld a telefon eredeti megjelenését.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Clin Mag
Anyag: TPU + PC
Szín: átlátszó
Kompatibilitás: MagSafe

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett