Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913026670 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Brill bőrtok Samsung Galaxy Z Flip 5 5G - fekete tok


Cikkszám: Dux Ducis Bril Samsung Z Flip5 5G Black | EAN/Vonalkód: 6934913026670 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Brill bőrtok Samsung Galaxy Z Flip 5 5G - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Brill tok rendkívül tartós - öko-bőrből és polikarbonátból készült. A portok, hangszórók és kamera kivágásai teljes hozzáférést biztosítanak az eszköz összes funkciójához. A Dux Ducis Brill tok nagyon stílusos! Ez az elegáns, vékony tok kényelmes használatot és tökéletes illeszkedést biztosít. A zsanérvédő és a megemelt szélek révén a kamera és a képernyő mindig biztonságban lesz.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Széria: Dux Ducis Brill
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 5 5G
- Anyag: öko-bőr, polikarbonát
- Szín: fekete

A Dux Ducis Brill tok legfontosabb előnyei:
- Védi a telefonját a sérülésektől. Prémium PU bőr és kemény hátlap biztosítja a tökéletes illeszkedést.
- Védi a telefon zsanérját. A zsanér védett és fedett, amikor a telefon össze van hajtva.
- Teljes hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásokkal rendelkezik a portokhoz, hangszórókhoz és a kamerához.
- Hatékonyan védi az esésektől származó károktól. A kombinált kialakítás védi a telefont és a zsanért az esésektől és karcolásoktól.
- Megdöntött élek védik a képernyőt és a kamerát. Nem kell aggódnia a karcolásoktól.

Tökéletes védelem a károk ellen
A Dux Ducis Brill a funkcionalitás és elegancia kombinációja. Megvédi a telefonját a sérülésektől, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz. A magas minőségű PU bőr és a kemény hátlap tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, biztosítva a szilárd fogást és a kényelmes használatot.

Zsanérvédelem a legmagasabb szinten
A Dux Ducis Brill tok megvédi a telefon zsanérját, ami húzóereje a hajtogatható készülékeknek. Amikor a telefon össze van hajtva, a zsanér teljesen fedett és védett a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően aggódás nélkül használhatja telefonját.

Teljes funkcionalitás kompromisszumok nélkül
A Dux Ducis Brill a kényelem legmagasabb szintje. Minden funkció megszakítás nélkül működik, így ez a tok rendkívül kényelmes használatot biztosít. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden gombhoz és porthoz, és a vezeték nélküli töltés is működik anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Védelmet nyújt esések és karcolások ellen
A Dux Ducis Brill tok hatékonyan védi az esésektől, kombinált kialakításának köszönhetően. A telefon és a zsanér védve van a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől, ami meghosszabbítja készülékének élettartamát. Telefonjának biztonsága sosem volt ilyen biztosított.

Megdöntött élek a jobb védelemért
A megdöntött élek védik a képernyőt és a kamerát, ami rendkívül fontos a mindennapi használat során. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy telefonja biztonságban van még esések közben is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett