Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005354 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS BRIL tok SAMSUNG Z Fold6 5G rózsaszín


| EAN/Vonalkód: 6934913005354 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS BRIL tok SAMSUNG Z Fold6 5G rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3570 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Bril tok az elegancia és a praktikusság tökéletes kombinációja. Ökológiai bőrből készült, amit stílusos megjelenés és funkcionalitás jellemez. Mágneses zár, hajtogatható állvány, zárt kialakítás, zseb hitelkártyák vagy dokumentumok számára, valamint pontos kivágások teszik ezt a tokot tökéletessé a mindennapi használathoz. Ezen felül egy speciális réteg védi az ujjlenyomatok ellen, biztosítva a hibátlan megjelenést.

A tok mágneses zárása biztosítja okostelefonja biztonságát. Bármit is csináljon, az okostelefon mindig biztonságosan zárva marad. A zár megléte ellenére a tok nyitása rendkívül egyszerű és gyors, így bármilyen helyzetben szabad hozzáférést biztosít a készülékhez. A hajtogatható állvány a Dux Ducis Bril tok egy másik praktikus jellemzője. Ennek köszönhetően a telefont kényelmes szögben állíthatja fel, ami tökéletes filmnézéshez vagy videóhívásokhoz. Ez egy kényelmes és intuitív megoldás, amely még kellemesebbé teszi a telefon használatát. Egy zseb hitelkártyák vagy dokumentumok számára lehetővé teszi a tok átalakítását egy kis, elegáns pénztárcává. Ennek köszönhetően nem kell extra táskákat magával vinnie, és nem kell túlterhelni a zsebeit - a tok pénztárcaként is szolgál.

A tok megjelenése vitathatatlan előnye. Az elegáns kialakítás, ökológiai bőrből készült, erős mintáktól és feltűnő színektől mentes. Ez egy olyan kiegészítő, amely bármilyen alkalomra illik, hangsúlyozva a felhasználó stílusát és eleganciáját. Egy speciális rétegnek köszönhetően, ami a tokot borítja, nem maradnak rajta ujjlenyomatok, így a tok mindig makulátlanul néz ki. A tok zárt kialakítása a telefont minden oldalról védi. Ez extra biztosítékot nyújt arra, hogy a készülék minden körülmények között biztonságban van. A pontos kivágások a tokon lehetővé teszik az összes port könnyű hozzáférését, ami gondtalan használatot biztosít a telefon számára.

Specifikáció:
Model: Dux Ducis Bril
Anyag: ökológiai bőr
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold sorozat

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett