Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913026632 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok Xiaomi Redmi K60 Ultra / 13T / 13T Pro - Fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Redmi K60Ultra/Mi 13T/13T Pro AIMO BLACK | EAN/Vonalkód: 6934913026632 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok Xiaomi Redmi K60 Ultra / 13T / 13T Pro - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo tok Xiaomi Redmi K60 Ultra / 13T / 13T Pro - Fekete

Az Dux Ducis Aimo tok a merev PC hátlap és a rugalmas TPU keret kombinációjának köszönhetően hatékonyan védi telefonját az esésektől, és a kijelző és kamera körüli megemelt élek további védelmet nyújtanak a karcolások ellen. Egyedi kialakításával nemcsak kiemeli telefonját, hanem lehetővé teszi az összes funkció könnyű elérését anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

A Dux Ducis Aimo tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi a telefont az esések hatásaitól. A vastag, rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket, megvédve a készüléket a károsodástól.
- Extra védelmet nyújt a telefon legérzékenyebb elemeinek: kijelzőnek és kamerának. A megemelt élek védelmet nyújtanak a közvetlen érintkezés ellen a kemény felületekkel.
- Lehetővé teszi pánt vagy öv rögzítését. A telefont csuklón, nyakon vagy vállon viselheti a nagyobb hozzáférhetőség és biztonság érdekében.
- Könnyen összeszerelhető. A tokon található pontosan kivágott lyukak lehetővé teszik az összes gomb és port könnyű elérését.
- Elegáns, egyedi megjelenése van. A tok dizájnja modern és eredeti.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo
- Kompatibilitás: Xiaomi Redmi K60 Ultra/Xiaomi 13T/Xiaomi 13T Pro
- Anyag: TPU, PC
- Szín: Fekete

Tökéletes védelem a telefon számára
A Dux Ducis Aimo tok garantálja a legmagasabb szintű védelmet. A merev hátlap és a rugalmas keret kombinációja megvédi a telefont az esések, ütések és más váratlan események hatásaitól. A keret TPU anyaga tartós és rugalmas, ami növeli az ütéselnyelést.

Kamera és kijelző védelem
A Dux Ducis Aimo tok megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefon legérzékenyebb részeinek: a kijelzőnek és a kamerának. Az élek elkerülik a közvetlen érintkezést a felületekkel, csökkentve ezzel a karcolások és egyéb károk kockázatát.

Tok, amely lehetővé teszi a telefon sokféle viselését
A Dux Ducis Aimo tok praktikus lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik egy pánt vagy öv rögzítését. Ennek köszönhetően különféle módon viselheti a telefont: csuklón, nyakon vagy vállon. Ez a tökéletes megoldás az aktív emberek számára, akiknek mindig kellene, hogy a telefon kéznél legyen, valamint azok számára, akik értékelik a stílust és az egyediséget.

Az eszköz esztétikájának megőrzése
A Dux Ducis Aimo tok modern dizájnja nemcsak biztonságot nyújt, hanem stílusossá is teszi telefonját. Akár munkahelyen, akár baráti találkozón van, a tok eleganciát biztosít és hangsúlyozza személyes stílusát.

Zavartalan hozzáférés a telefon funkcióihoz
A pontos kivágásoknak köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok lehetővé teszi az összes gomb és port könnyű elérését. Nem kell aggódnia a nehézkes kezelés vagy a tok eltávolításának szükségessége miatt, ami különösen fontos a telefon gyors elérését igénylő helyzetekben. Ez a funkció nemcsak kényelmesebbé, hanem intuitívabbá is teszi a telefon használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett