Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913025123 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS AIMO tok SAMSUNG Galaxy Z Fold5 5G fekete


| EAN/Vonalkód: 6934913025123 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS AIMO tok SAMSUNG Galaxy Z Fold5 5G fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Aimo tok tökéletes választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az esések és ütődések ellen. Az érdekes, modern kialakítás és a könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz igazi élményt nyújt minden okostelefon-használó számára.

Készüléke biztonságának megőrzése minden tok kulcsfontosságú jellemzője. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket az esések és ütődések ellen. A megemelt élek a képernyő és a kamera körül további védelmet nyújtanak ezeknek az érzékeny részeknek a karcolások és egyéb sérülések ellen. A tok egyedülálló jellemzője, hogy a telefont a csuklóra, nyakra vagy vállra lehet akasztani a pántok vagy szíjak nyílásainak köszönhetően. Ez a funkció biztosítja, hogy telefonja mindig kéznél legyen és kész az akcióra, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonságáért.

A modern kialakítás a Dux Ducis Aimo tok további előnye. Az egyedi megjelenés teszi a telefont ezzel a tokkal figyelemfelkeltővé és kiemeli egyéni stílusát. Mindezt a gombokhoz és portokhoz való könnyű hozzáférés feláldozása nélkül. A precízen kivágott nyílások révén minden telefonfunkció használható anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.

Specifikáció:
Sorozat: Dux Ducis Aimo
Anyag: TPU + PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett