Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913007327 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete


Cikkszám: Dux Ducis Aimo Series - Samsung Z Fold 6 | EAN/Vonalkód: 6934913007327 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo tok Samsung Galaxy Z Fold 6 - fekete A merev PC hátlap és a rugalmas TPU keret kombinációjának köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok hatékonyan védi telefonját az esésektől, és a kijelző és a kamera körüli megemelt élek további védelmet nyújtanak a karcolások ellen. Egyedi kialakítása nemcsak kitűnik a tömegből, hanem lehetővé teszi az összes funkció könnyű elérését a tok eltávolítása nélkül.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Fold 6
- Anyag: TPU, PC
- Szín: fekete

A Dux Ducis Aimo tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi a telefont az esések hatásaival szemben. A vastag, rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket, védve az eszközt a sérülésektől.
- További védelmet nyújt a készülék legérzékenyebb részeinek: a kijelzőnek és a kamerának. Az emelt élek védelmet nyújtanak a felületekkel való közvetlen érintkezés ellen.
- Lehetővé teszi a pánt vagy öv rögzítését. A telefon viselhető a csuklón, a nyakon vagy a vállon a nagyobb hozzáférhetőség és biztonság érdekében.
- Könnyen összeszerelhető. A tokon lévő pontosan kivágott lyukak könnyű hozzáférést biztosítanak az összes gombhoz és csatlakozóhoz.
- Nagyon elegáns, egyedi megjelenése van. A tok designja modern és eredeti.

Tökéletes védelem a telefon számára A Dux Ducis Aimo tok garantálja a legmagasabb szintű védelmet. A merev hátlap és a rugalmas keret kombinációja védi a telefont az esések, ütések és egyéb váratlan események hatásaival szemben. A keret TPU anyaga tartós és rugalmas, ami növeli az ütéselnyelést.

Kijelző és kamera védelem A Dux Ducis Aimo tok megemelt élei további védelmi réteget nyújtanak a telefon legérzékenyebb részei, a kijelző és a kamera számára. Azáltal, hogy elkerüli a felületekkel való közvetlen érintkezést, csökkenti a karcolások és egyéb sérülések kockázatát. Ez a tulajdonság különösen fontos azok számára, akik értékelik a fotók tisztaságát és eszközük tartósságát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett