Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913007310 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - fekete


Cikkszám: Dux Ducis Aimo Series - Samsung Z Flip 6 | EAN/Vonalkód: 6934913007310 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo tok Samsung Galaxy Z Flip 6 - fekete
A merev PC hátlap és a rugalmas TPU keret kombinációjának köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok hatékonyan védi telefonját az esések ellen, és az emelt szélek a kijelző és a kamera körül további védelmet nyújtanak a karcolások ellen. Egyedi kialakítása nem csak kiemeli telefonját, hanem lehetővé teszi az összes funkció könnyed elérését anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy Z Flip 6
- Anyag: TPU, PC
- Szín: Fekete

A Dux Ducis Aimo tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi a telefont az esések hatásaitól. A vastag, rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket, védve a készüléket a sérülésektől.
- További védelmet nyújt a telefon legérzékenyebb részeinek: a képernyő és a kamera számára. Az emelt élek megvédik a kemény felületekkel való közvetlen érintkezéstől.
- Lehetővé teszi pánt vagy öv rögzítését. Telefonját viselheti csuklón, nyakon vagy vállon a nagyobb hozzáférhetőség és biztonság érdekében.
- Könnyen összeszerelhető. A tok pontosan vágott nyílásai könnyű hozzáférést biztosítanak az összes gombhoz és porthoz.
- Elegáns, egyedi megjelenéssel rendelkezik. A tok dizájnja modern és eredeti.

Tökéletes védelem a telefonja számára
A Dux Ducis Aimo tok a legmagasabb szintű védelmet garantálja. Kombinálja a merev hátlapot és a rugalmas keretet - ez a kombináció megvédi a telefont az esések, ütések és más váratlan események hatásaival szemben. A keret TPU anyaga tartós és rugalmas, amely növeli az ütéselnyelést.

Képernyő és kamera védelem
A Dux Ducis Aimo tok emelt szélei további réteget biztosítanak a telefon legérzékenyebb részeinek: a kijelző és a kamera számára. Azáltal, hogy elkerüli a közvetlen érintkezést a felületekkel, csökkenti a karcolások és egyéb sérülések kockázatát. Ez a funkció különösen fontos azok számára, akik értékelik a fotók tisztaságát és a készülék tartósságát.

Tok, amely lehetővé teszi a telefon különböző módon történő hordozását
A Dux Ducis Aimo tok praktikus nyílásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik pánt vagy öv rögzítését. Különböző módon viselheti telefonját: csuklón, nyakon vagy vállon. Ez tökéletes megoldás az aktív emberek számára, akiknek mindig magukkal kell vinniük telefonjukat, valamint azok számára, akik értékelik a stílust és az egyediséget.

A készülék esztétikájának megőrzése
A Dux Ducis Aimo tok modern dizájnja nem csak biztonságossá, hanem stílusossá is teszi telefonját. Legyen szó akár munkáról, akár baráti találkozóról, a tok eleganciát kölcsönöz és kiemeli személyes stílusát.

Problémamentes hozzáférés a telefon funkcióihoz
A pontosan kidolgozott kivágásoknak köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes gombjához és portjához. Nem kell aggódnia a nehézkes működés vagy a tok eltávolításának szükségessége miatt, ami különösen fontos olyan helyzetekben, amikor gyorsan kell hozzáférnie a készülékhez. Ez a funkció nemcsak kényelmessé, hanem intuitívvá is teszi a telefon használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett