Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005941 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Apple iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6934913005941 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo tok iPhone 16 Pro - fekete A merev PC hátlap és a rugalmas TPU keret kombinációjának köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok hatékonyan védi telefonját az esésektől, és a kijelző és a kamera körüli megemelt élek további védelmet nyújtanak a karcolások ellen. Egyedi kialakítása nemcsak kiemeli telefonját, hanem lehetővé teszi az összes funkció könnyű elérését a tok eltávolítása nélkül.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi a telefont az esések hatásai ellen. A vastag, rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket, megvédve a készüléket a sérülésektől.
- További védelmet nyújt a telefon legérzékenyebb elemeinek: a kijelzőnek és a kamerának. A megemelt élek megakadályozzák a kemény felületekkel való közvetlen érintkezést.
- Lehetővé teszi pánt vagy öv rögzítését. Telefonját a csuklóján, nyakán vagy vállán hordhatja a nagyobb hozzáférhetőség és biztonság érdekében.
- Könnyen összeszerelhető. A pontosan kivágott nyílások a tokon biztosítják az összes gomb és port könnyű elérését.
- Nagyon elegáns, egyedi megjelenéssel rendelkezik. A tok kialakítása modern és egyedi.

Tökéletes védelem a telefon számára A Dux Ducis Aimo tok garantálja a legmagasabb szintű védelmet. Merev hátlapot és rugalmas keretet kombinál - ez a kombináció védi a telefont az esések, ütések és egyéb váratlan események hatásaival szemben. A keret TPU anyaga tartós és rugalmas is, ami növeli az ütések elnyelését.

Kijelző és kamera védelem A Dux Ducis Aimo tok megemelt élei további védelmet nyújtanak a telefon legérzékenyebb részei számára: a kijelzőnek és a kamerának. A felületekkel való közvetlen érintkezés elkerülésével csökkenti a karcolások és egyéb sérülések kockázatát. Ez a funkció különösen fontos azok számára, akik értékelik a fényképek tisztaságát és a készülék tartósságát.

Tok, amely lehetővé teszi a telefon különböző módokon történő hordozását A Dux Ducis Aimo tok praktikus nyílásokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik pánt vagy öv rögzítését. Ennek köszönhetően telefonját különböző módokon hordhatja: a csuklóján, nyakán vagy vállán. Ez ideális megoldás az aktív emberek számára, akiknek mindig szükségük van telefonjukra, de azok számára is, akik értékelik a stílust és az egyediséget.

A készülék esztétikájának megőrzése A Dux Ducis Aimo tok modern kialakítása nemcsak biztonságossá teszi telefonját, hanem stílusossá is. Legyen szó munkáról vagy baráti találkozásról, a tok eleganciát kölcsönöz és kiemeli a személyes stílusát.

Zavartalan hozzáférés a telefon funkcióihoz A pontosan kivágott nyílásoknak köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes gombjához és portjához. Nem kell aggódnia a nehézkes használat vagy a tok eltávolításának szükségessége miatt, ami különösen fontos olyan helyzetekben, amikor gyors hozzáférés szükséges a telefonhoz. Ez a funkció nemcsak kényelmesé, de intuitívvá is teszi a telefon használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett