Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005927 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok iPhone 16 - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Apple iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 6934913005927 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo tok iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo tok iPhone 16 - fekete

A merev PC hátlap és a rugalmas TPU keret kombinációjának köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok hatékonyan védi telefonját az esésekkel szemben, a kijelző és a kamera körüli magasított élek pedig további védelmet nyújtanak a karcok ellen. Egyedi kialakítása nemcsak kiemeli a telefonját, hanem lehetővé teszi az összes funkció könnyű elérését anélkül, hogy le kellene vennie a tokot.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo tok legfontosabb előnyei:
- Hatékonyan védi a telefont az esések hatásaival szemben. A vastag, rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket, megvédve a készüléket a károsodástól.
- További védelmet biztosít a legérzékenyebb elemeknek: a kijelzőnek és a kamerának. A magasított élek megakadályozzák a közvetlen érintkezést a kemény felületekkel.
- Lehetővé teszi pánt vagy öv csatlakoztatását. A telefonját csuklóján, nyakán vagy vállán viselheti a nagyobb hozzáférhetőség és biztonság érdekében.
- Könnyű összeszerelni. A pontosan kivágott lyukak könnyű hozzáférést biztosítanak az összes gombhoz és porthoz.
- Nagyon elegáns, egyedi megjelenésű. A tok kialakítása modern és eredeti.

Tökéletes védelem a telefonjának
A Dux Ducis Aimo tok a legmagasabb szintű védelmet garantálja. Merev hátlapot és rugalmas keretet ötvöz - ez a kombináció védi a telefont az esések, ütések és más váratlan események hatásaitól. A TPU anyagból készült keret tartós és rugalmas is, ami növeli az ütéselnyelést.

Kijelző és kamera védelem
A Dux Ducis Aimo tok magasított élei további réteget biztosítanak a telefon legérzékenyebb részeinek: a kijelzőnek és a kamerának. Ez megakadályozza a közvetlen érintkezést a felületekkel, csökkentve a karcolások és más károk kockázatát. Ez a funkció különösen fontos azok számára, akik értékelik a fényképek tisztaságát és a készülék tartósságát.

Egy tok, amely számos módon hordozható
A Dux Ducis Aimo tok praktikus lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik pánt vagy öv csatlakoztatását. Ennek köszönhetően számos módon viselheti telefonját: csuklóján, nyakán vagy vállán. Ez tökéletes megoldás aktív emberek számára, akiknek mindig szükségük van a telefonjukra, de azoknak is, akik értékelik a stílust és az egyediséget.

A készülék esztétikájának megőrzése
A Dux Ducis Aimo tok modern kialakítása nemcsak biztonságossá, hanem stílusossá is teszi telefonját. Legyen szó munkáról vagy baráti találkozóról, a tok eleganciát kölcsönöz és kiemeli személyes stílusát.

Zökkenőmentes hozzáférés a telefon funkcióihoz
A pontosan elkészített kivágásoknak köszönhetően a Dux Ducis Aimo tok könnyű hozzáférést biztosít a telefon összes gombjához és portjához. Nem kell aggódnia a nehéz kezelés vagy a tok eltávolításának szükségessége miatt, ami különösen fontos olyan helyzetekben, amikor gyors hozzáférés szükséges a telefonhoz. Ez a funkció nemcsak kényelmessé, hanem intuitívvá is teszi a telefon használatát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett