Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005996 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-val iPhone 16 Pro Max - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Mag Apple iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6934913005996 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-val iPhone 16 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-val iPhone 16 Pro Max - fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem számos funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a tok eltávolítása nélkül töltheti vezeték nélkül a telefonját. Emellett a mágneses kiegészítők, például a powerbank vagy a pénztárca használatának lehetősége még praktikusabbá teszi ezt a tokát. Legyen szó mozgásról vagy asztali munkáról, a Dux Ducis Aimo Mag tok egyedülálló védelmet és stílusos megjelenést biztosít okostelefonjának.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Kiegészítő funkciók: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok legfontosabb előnyei:
- Vezeték nélküli töltés lehetősége. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a telefon tok eltávolítása nélküli töltését.
- Védelem a sérülések és karcolások ellen. A vastag TPU keret és a merev PC hátlap megvédi a készüléket az esésektől és ütésektől.
- Védelem a képernyő és a kamera számára. Az emelt élek megvédik ezeket az érzékeny részeket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Könnyű hozzáférés a telefon funkcióihoz. Pontosan kivágott lyukak lehetővé teszik a gombok és portok szabad használatát a tok eltávolítása nélkül.
- Elegancia és stílus hozzáadása. A modern dizájn egyedivé és elegánssá teszi a telefonját.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe kompatibilitása felbecsülhetetlen előnyt jelent minden iPhone használónak. A vezeték nélküli töltés most még egyszerűbb, mert a tok eltávolítása nélkül töltheti telefonját.

Páratlan védelem a sérülések ellen
A Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet nyújt a telefonja számára. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket az esésektől és ütésektől. Ez a tok nemcsak megvédi a telefonját, hanem meghosszabbítja annak élettartamát is, minimalizálva a költséges javítások kockázatát.

Az érzékeny telefon komponenseinek védelme
A Dux Ducis Aimo Mag tok emelt élei további védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének és kamerájának. Ezek a stratégiai elemek különösen érzékenyek a karcolásokra és a sérülésekre. Az emelt éleknek köszönhetően telefonja minden oldalról védve van.

Könnyű hozzáférés minden funkcióhoz
Már nem kell aggódnia a telefon gombjaihoz és portjaihoz való hozzáférés miatt. A Dux Ducis Aimo Mag tokot úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a készülék minden funkciójának könnyű elérését. A pontosan kivágott lyukak azt jelentik, hogy a telefont a tok eltávolítása nélkül is használhatja.

Stílus és elegancia egyben
A Dux Ducis Aimo Mag tok eredeti dizájnja egyedivé teszi telefonját. A tok modern megjelenése kiemeli készüléke stílusát és eleganciáját. Ez egy kiváló választás azok számára, akik egyszerre értékelik a funkcionalitást és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett