Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005965 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-kel iPhone 16 - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Mag Apple iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 6934913005965 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-kel iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-kel iPhone 16 - fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem számos funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően vezeték nélkül töltheti telefonját anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. Emellett a mágneses tartozékok, mint például a powerbank vagy pénztárca használatának lehetősége még praktikusabbá teszi ezt a tokot. Akár úton van, akár az íróasztalán dolgozik, a Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet és stílusos megjelenést biztosít okostelefonjának.

Specifikációk:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok legfontosabb előnyei:
- Vezeték nélküli töltés engedélyezése. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően a telefont a tok eltávolítása nélkül lehet tölteni.
- Védelmet nyújt a sérülések és karcolások ellen. A vastag TPU keret és a merev PC hátlap védelmet nyújt az esések és ütések ellen.
- Védelem a képernyő és a kamera számára. A megemelt élek védenek ezekben az érzékeny területekép karcolások és sérülések ellen.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. Pontosan kivágott lyukak lehetővé teszik a gombok és portok szabad használatát anélkül, hogy el kellene távolítania a tokot.
- Eleganciát és stílust kölcsönöz. A modern design egyedivé és elegánssá teszi a telefont.

Vezeték nélküli töltés problémamentesen

A Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe-vel való kompatibilitása felbecsülhetetlen előny minden iPhone-felhasználó számára. A vezeték nélküli töltés most még egyszerűbb, mert nem kell eltávolítania a tokot a telefon töltéséhez.

Páratlan védelem a sérülések ellen

A Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet nyújt telefonjának. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az esések és ütések ellen. Ez a tok nemcsak megvédi telefonját, de meghosszabbítja annak élettartamát is, minimalizálva a költséges javítások kockázatát.

Az érzékeny telefonalkatrészek védelme

A Dux Ducis Aimo Mag tok megemelt élei további védelmet nyújtanak telefonja képernyőjének és kamerájának. Ezek a stratégiai elemek különösen érzékenyek a karcolásokra és sérülésekre. A megemelt éleknek köszönhetően telefonja minden oldalról védett.

Könnyű hozzáférés minden funkcióhoz

Nem kell többé aggódnia a telefon gombjaihoz és portjaihoz való hozzáférés miatt. A Dux Ducis Aimo Mag tokot úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson az eszköz minden funkciójához. Pontosan kivágott lyukak azt jelentik, hogy a telefont a tok eltávolítása nélkül is használhatja.

Stílus és elegancia egyben

A Dux Ducis Aimo Mag tok eredeti dizájnja egyedivé teszi telefonját. A tok modern megjelenése kiemeli készüléke stílusát és eleganciáját. Kiváló választás azok számára, akik fontosnak tartják mind a funkcionalitást, mind az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett