Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913005989 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe funkcióval iPhone 16 Pro-hoz - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Mag Apple iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6934913005989 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe funkcióval iPhone 16 Pro-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe funkcióval iPhone 16 Pro-hoz - fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem számos olyan funkciót is kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatot. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően vezeték nélkül töltheti telefonját anélkül, hogy eltávolítaná a tokot. Emellett a mágneses kiegészítők, például a powerbank vagy a pénztárca használatának lehetősége még praktikusabbá teszi ezt a tokot. Legyen szó akár utazásról, akár íróasztali munkáról, a Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet és stílusos megjelenést biztosít okostelefonjának.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További jellemzők: MagSafe kompatibilitás
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. A MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően anélkül töltheti telefonját, hogy eltávolítaná a tokot.
- Védelmet nyújt a sérülések és karcolások ellen. A vastag TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket az esésektől és ütközésektől.
- Védi a képernyőt és a kamerát. Az emelt élek megvédik ezeket az érzékeny területeket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A pontosan kivágott nyílások lehetővé teszik a gombok és portok szabad használatát anélkül, hogy el kellene távolítania a tokot.
- Eleganciát és stílust kölcsönöz. A modern dizájn egyedivé és elegánssá teszi telefonját.

Vezeték nélküli töltés gond nélkül
A Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe kompatibilitása felbecsülhetetlen előny minden iPhone használó számára. A vezeték nélküli töltés most még egyszerűbb, mivel nem kell eltávolítania a tokot a telefon töltéséhez.

Páratlan védelem a sérülésekkel szemben
A Dux Ducis Aimo Mag tok páratlan védelmet biztosít telefonjának. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védik a készüléket az esésektől és ütközésektől. Ez a tok nemcsak védi a telefonját, hanem meghosszabbítja annak élettartamát is, minimalizálva a költséges javítások kockázatát.

Az érzékeny telefon alkotóelemek védelme
A Dux Ducis Aimo Mag tok emelt élei további védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének és kamerájának. Ezek a stratégiai elemek különösen érzékenyek a karcolásokra és sérülésekre. Az emelt éleknek köszönhetően telefonját minden oldalról megvédi.

Könnyű hozzáférés minden funkcióhoz
Már nem kell aggódnia a gombok és portok eléréséért telefonján. A Dux Ducis Aimo Mag tokot úgy tervezték, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a készülék összes funkciójához. A pontosan kivágott nyílások révén a telefont tok nélkül is használhatja.

Stílus és elegancia egyben
A Dux Ducis Aimo Mag tok eredeti kialakítása egyedivé teszi telefonját. A tok modern megjelenése kihangsúlyozza készüléke stílusát és eleganciáját. Kiváló választás azok számára, akik egyaránt értékelik a funkcionalitást és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett