Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913004036 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe funkcióval és állvánnyal iPhone 16 Pro - fekete


Cikkszám: DUX DUCIS Aimo Mag?with Magnetic Stand?Apple iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 6934913004036 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe funkcióval és állvánnyal iPhone 16 Pro - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag tok MagSafe funkcióval és állvánnyal iPhone 16 Pro - fekete. A Dux Ducis Aimo Mag tokot elsősorban a beépített MagSafe gyűrű különbözteti meg, amely nemcsak a kényelmes vezeték nélküli töltést teszi lehetővé, hanem állványként is szolgálhat a telefon számára. Ez még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a mindennapi okostelefon-használatot. A tok masszív védelmet nyújt a rugalmas TPU keretnek és a merev PC hátlaptoknak köszönhetően, továbbá megvédi a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól a megemelt szélekkel.

Műszaki adatok:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- További funkciók: MagSafe kompatibilitás, állvány funkció
- Anyag: TPU, PC
- Szín: átlátszó, fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok legfontosabb előnyei MagSafe funkcióval és állvánnyal:
- Gyors induktív töltést tesz lehetővé. A tok kompatibilis a MagSafe rendszerrel, és lehetővé teszi mágneses kiegészítők, például powerbank vagy pénztárca használatát.
- Könnyebbé teszi a filmnézést és a videokonferencia lebonyolítását. A MagSafe modul állványként is funkcionál, megkönnyítve ezzel a telefon használatát.
- Védi az okostelefont az ütések ellen. A vastag TPU keret és a merev PC hátlap hatékonyan védi a készüléket az esésektől.
- Extra védelmet nyújt a kulcsfontosságú területeken. A megemelt szélek megvédik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól.
- Perfect fit ensures seamless access to buttons and ports. A felhasználók minden funkciót használhatnak anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.

Problémamentes töltés
A Dux Ducis Aimo Mag tokkal a telefon töltése rendkívül egyszerűvé válik. A beépített MagSafe modulnak köszönhetően gyors és kényelmes induktív töltést élvezhet. A tok tökéletesen kompatibilis különféle mágneses kiegészítőkkel, mint például a powerbankok vagy pénztárcák, ami tovább növeli funkcionalitását. Többé nem kell aggódnia a kábelek összegubancolódása vagy a tok eltávolítása miatt minden töltéskor. Ez igazi kényelem a mindennapi használat során.

Állványfunkció a nagyobb kényelem érdekében
Gyakran néz filmeket a telefonján vagy vesz részt videokonferenciákon? A Dux Ducis Aimo Mag tok állványfunkcióval rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi a telefon használatát. A MagSafe modul a töltési funkció mellett praktikus állványként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a telefont stabilan, kényelmes pozícióban helyezze el. Ennek köszönhetően szabadon olvashat cikkeket anélkül, hogy a készüléket a kezében kellene tartania.

Masszív védelem minden helyzetben
A Dux Ducis Aimo Mag tok a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A vastag, rugalmas TPU keretből és merev PC hátlapból készült tok hatékonyan védi a készüléket az esések következményeitől. Ez egy tartós konstrukció, amely még a legmegterhelőbb körülmények között is megvédi okostelefonját. Függetlenül attól, hogy a telefon kicsúszik a kezéből vagy kemény felületre esik, a tok hatékonyan minimalizálja a sérülés kockázatát.

Képernyő- és kameravédelem
A megemelt szélek megvédik a képernyőt és a telefon kameráját a mindennapi használat során esetlegesen bekövetkező karcolásoktól és sérülésektől. Bárhogy is helyezze el a telefonját, akár kijelzővel lefelé, akár a kulcsaival együtt a zsebében, biztos lehet benne, hogy a telefonja biztonságban van.

Precíz illeszkedés a teljes funkcionalitás érdekében
A Dux Ducis Aimo Mag tok tökéletesen illeszkedik a telefon alakjához, biztosítva a könnyű hozzáférést minden gombhoz és porthoz. Ez nemcsak esztétikus kivitelezés, hanem teljes funkcionalitás is, amely lehetővé teszi a telefon akadálytalan használatát. Könnyedén állíthatja a hangerőt, használhatja a töltőportot vagy a bekapcsológombot, anélkül, hogy aggódnia kellene a nem megfelelően illeszkedő tok miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett