Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913028674 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS AIMO MAG kompatibilis MagSafe iPhone 13 fekete tok


| EAN/Vonalkód: 6934913028674 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS AIMO MAG kompatibilis MagSafe iPhone 13 fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Aimo Mag tok, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, tökéletes választás azok számára, akik értékelik a funkcionalitást és a stílust. Egy vastag, rugalmas TPU keret és egy merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az ejtések és ütések ellen. A tok érdekes, modern dizájnja, valamint a gombokhoz és portokhoz való könnyű hozzáférés igazi csemegévé teszi ezt a tokot minden okostelefon-felhasználó számára.

A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a telefont vezeték nélkül töltsd anélkül, hogy eltávolítanád a tokot. Ez nagymértékben megkönnyíti a telefon mindennapi használatát, és lehetővé teszi mágneses kiegészítők, például powerbank vagy pénztárca használatát is. Így bárhol is vagy, a telefonod mindig teljesen feltöltött állapotban lehet.

Az eszköz védelme minden tok legfontosabb jellemzője. A vastag, rugalmas TPU keret és merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt az ejtések és ütések ellen. A képernyő és a kamera körüli kiemelt élek további védelmet nyújtanak ezeknek a telefon érzékeny részeinek a karcolások és egyéb sérülések ellen.

A tok egyedi tulajdonsága a telefon csuklón, nyakon vagy vállon történő hordásának lehetősége a zsinór vagy szíj lyukaknak köszönhetően. Ez a funkció biztosítja, hogy a telefon mindig kéznél legyen és készen álljon az akcióra, anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonsága miatt.

A modern dizájn a Dux Ducis Aimo Mag tok további előnye. Az egyedi megjelenés vonzza a tekinteteket, és kiemeli az egyéni stílusodat. Mindezt anélkül, hogy feláldoznád a gombokhoz és portokhoz való könnyű hozzáférést. A pontosan kivágott lyukaknak köszönhetően minden telefonfunkciót használhatsz anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Specifikáció:
Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
Anyag: TPU + PC
Kompatibilitás: MagSafe

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett