Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972971865169 Márka: Freewell

Duo kártyaolvasó SD, TF Freewell


Cikkszám: FW-CR01 | EAN/Vonalkód: 6972971865169 | Márka: Freewell

Duo kártyaolvasó SD, TF Freewell


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

29100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Freewell Duo kártyaolvasó könnyedén olvassa az UHS-I és II SD kártyákat, beleértve az SDXC, SDHC és micro SD kártyákat is, ezzel kielégítve a fotózási és videófelvételi igények széles skáláját. Emellett adatátvitelt is biztosít, és kompatibilis számos különböző eszközzel. Lehetőséget nyújt arra is, hogy egyszerre 2 kártyáról olvass adatot az általad választott eszközön.

Gyors adatátvitel
A Duo kártyaolvasó egy USB-C to USB-A adapterrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagy sebességű adatátvitelt akár 10 Gbps sebességgel. Ezáltal rövid idő alatt tudsz fényképeket, dokumentumokat vagy videókat átvinni. Ezen kívül egy fényjelző informál a készülék működési állapotáról.

Kompakt és tartós kialakítás
Az olvasó szinte bárhová elkísérhet téged. Kompakt kialakítással rendelkezik, és karabinerrel van ellátva, így a tárolás és szállítás nem okoz problémát. Ezen túlmenően, a kiváló minőségű anyagok, beleértve az alumínium ötvözetet is, tartós terméket eredményeznek.

Több kártya elhelyezése
Mostantól minden kártyádat egy helyen tudhatod. Az olvasó 1 CF Express Type A kártyát, 1 CF Express Type B kártyát, 3 SD kártyát (UHS-I és II), 6 micro SD kártyát és 2 NANO SIM helyet tud befogadni. A Freewell Duo kártyaolvasó új mércét állít a sokoldalúság terén, kielégítve a legigényesebb felhasználók igényeit is.

Széleskörű kompatibilitás
A Freewell Duo kártyaolvasó kompatibilis a Windows, MAC OS, Linux, Android és iPad OS rendszerekkel - nem kell aggódnod, hogy nem fog működni a hardvereddel. Ezenkívül a plug-and-play funkció gyors beüzemelést tesz lehetővé meghajtók telepítése nélkül, biztosítva a zökkenőmentes használatot különböző eszközökkel és operációs rendszerekkel.

A csomag tartalma:
- memóriakártya-olvasó
- USB-C to USB-A adapter
- karabiner
- kártyakulcs
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Freewell
Modell: FW-CR01
Méretek: 143.7 x 57.8 x 26.2 mm
Súly: 168 g
Anyag: alumínium ötvözet, üveg, PS, ABS
Foglalatok: Nano SIM x2; CFE-B x1; CFE-A x1; TF x6; SD (UHS-I és II) x3
Kompatibilitás: Microsoft Windows XP (vagy újabb), Mac OS 10.6.2 (vagy újabb), Linux Fedora FC8 (vagy újabb), Android, iOS, minden USB porttal rendelkező készülék
Chip: GL3590, ASM2362, GL3231S
Bemeneti feszültség: DC 5V / 1.5 A
Működési áram: 900 mA

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett