Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331536 Márka: Dudao

Dudao X3C+ vezetékes USB-C fülhallgató 1.2m - fekete


Cikkszám: X3C+ black | EAN/Vonalkód: 6976625331536 | Márka: Dudao

Dudao X3C+ vezetékes USB-C fülhallgató 1.2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao X3C+ vezetékes fülhallgató USB-C csatlakozóval, 1.2 m hosszú - fekete. A Dudao X3C+ fülhallgató egy praktikus megoldás mindennapi használatra. Tiszta hangzás jellemzi a teljes frekvenciatartományban, 10Hz-től 20kHz-ig. Beépített híváskezelő és hangerőszabályzó gombok révén rendkívül kényelmesen használható. Ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes viselést hosszú órákon át. Tartós TPE anyagból készült, ellenáll a sérüléseknek.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao X3C+
- Fejhallgató típusa: fülhallgató, vezetékes
- Frekvencia válasz: 10Hz - 20kHz
- Anyaga: TPE
- Kábel hossza: 1.2 m
- Impedancia: 32Ω
- Érzékenység: 42 dB
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Színe: fekete

A Dudao X3C+ fejhallgató legfontosabb előnyei:
- Kristálytiszta hangzást kínálnak. A 10Hz-től 20kHz-ig terjedő frekvenciatartománynak köszönhetően teljes audio spektrumot biztosítanak.
- Kényelmes hívás- és zenevezérlés. Beépített gombokkal rendelkeznek a híváskezeléshez és hangerőszabályozáshoz.
- Hosszú órákon át tartó kényelmet biztosítanak. Ergonomikus kialakításuk és könnyű konstrukciójuk kényelmes viselést tesz lehetővé.
- Tartós és sérülésálló kivitel. Az 1.2 m hosszú kábel magas minőségű TPE anyagból készült.
- Optimális hangminőséget biztosítanak bármely hangerőszinten. A 32Ω impedancia minimalizálja a torzítást, az érzékenység 42 ±5dB lehetővé teszi a megfelelő hangerőszint elérését.

Kristálytiszta hangzás igényes felhasználók számára. A Dudao X3C+ fülhallgatóval minden hangjegy rendkívüli pontossággal hallható. A 10Hz-től 20kHz-ig terjedő frekvencia válasz lehetővé teszi a hangok teljes spektrumának hallását: a legalacsonyabb basszustól a legmagasabb magas hangokig. Függetlenül attól, hogy zenét hallgatsz vagy telefonálsz, a hangminőség magas szinten lesz.

Kényelmes vezérlés kéznél. Mindennapi telefonhasználat még soha nem volt ilyen egyszerű a beépített gomboknak köszönhetően. A Dudao X3C+ fülhallgatók lehetővé teszik a hívások fogadását és a hangerő szabályozását anélkül, hogy el kellene érnie a készüléket. Ez nemcsak kényelmes, hanem biztonságos is, különösen vezetés vagy gyaloglás közben.

Kényelmes viselés egész nap. A zenehallgatás hosszú órákon át nem kell hogy kényelmetlenséget jelentsen. A Dudao X3C+ fülhallgatókat a maximális felhasználói kényelem szem előtt tartásával tervezték. Ergonomikus formájuk tökéletesen illeszkedik a fülhöz, így egész napos viselése is élvezetes. Emellett a gyártásukhoz használt könnyű anyagok minimalizálják a nehézség érzetét.

Tartósság, amire számíthatsz. Ne aggódj a mindennapi használat során bekövetkező sérülések miatt. A Dudao X3C+ fülhallgatók kábele tartós TPE anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a hajlításnak. Szilárd kivitelüknek köszönhetően zenehallgatás közben semmi sem szakítja félbe az élvezetet.

Optimális hangminőség bármely hangerőszinten. A Dudao X3C+ fülhallgatók nagyszerű hangminőséget biztosítanak, függetlenül a hangerőszinttől. A 32Ω impedancia minimalizálja a torzítást, így tiszta hangzást biztosít még magasabb hangerőn is. Az érzékenység 42 ±5dB lehetővé teszi a megfelelő hangerőszint elérését anélkül, hogy a maximumra kellene állítania. Ezáltal a fülhallgatók tökéletes választások a zenehallgatáshoz és telefonbeszélgetésekhez egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett