Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331543 Márka: Dudao

Dudao X3C vezetékes fülhallgató USB-C csatlakozóval 1.2m - fekete


Cikkszám: X3C black | EAN/Vonalkód: 6976625331543 | Márka: Dudao

Dudao X3C vezetékes fülhallgató USB-C csatlakozóval 1.2m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao X3C vezetékes fülhallgató USB-C csatlakozóval, 1.2 m hosszú - fekete. A Dudao X3C fülhallgató elbűvöl minden zenekedvelőt és a kényelmes telefonálás híveit. Tiszta és mély hangzást kínálnak. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmes viselést, még hosszú távú használat során is. A Dudao X3C fülhallgatók USB-C csatlakozóval vannak felszerelve, ami széles kompatibilitást biztosít a modern eszközökkel. Az 1.2 méter hosszú kábel lehetővé teszi a szabad mozgást korlátozások nélkül. Ideális választás azok számára, akik értékelik a magas hangminőséget és a használat kényelmét.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao X3C
- Fülhallgató típus: fülbe helyezhető, vezetékes
- Frekvencia válasz: 10Hz - 20kHz
- Anyag: TPE
- Kábel hossza: 1.2 m
- Impedancia: 32Ω
- Csatlakozótípus: USB-C
- Szín: fekete

A Dudao X3C fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Kiváló hangzást biztosítanak. A Dudao X3C fülhallgatók tiszta és mély hangzást kínálnak a 10Hz - 20kHz frekvencia válasznak köszönhetően.
- Garantálják a kényelmes használatot. A fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülbe, és nem esnek ki mozgás közben. Magas minőségű TPE anyagból készültek.
- Egyszerű vezérlést tesznek lehetővé. A beépített gomb segítségével gyorsan állítható a hangerő és fogadhatóak a hívások.
- A legtöbb okostelefonnal és tablettel kompatibilisek. Az USB-C csatlakozó széles kompatibilitást biztosít a modern eszközökkel.
- Szabadságot adnak a mozgásban. Az 1.2 méter hosszú kábel lehetővé teszi a szabad mozgást korlátozások nélkül. Tökéletes otthoni, irodai vagy séta közbeni használathoz.

Ergonomikus kialakítás a maximális kényelemért. A Dudao X3C fülhallgatók maximális kényelmet szem előtt tartva lettek tervezve. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülbe, anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának hosszú távú viselés esetén sem. Rugalmas TPE anyagból készültek, ami biztosítja a hosszú távú használatot. Tiszta és mély hangzás. A Dudao X3C fülhallgatók a tisztaság és a mélység jellemzői. A 10Hz - 20kHz frekvencia válasz lehetővé teszi a zenei részletek legapróbb megfogásását, melynek köszönhetően minden dal egyedülállóan hangzik. Bármilyen zenei műfaj esetén kiváló hangminőséget biztosítanak. Könnyű hangerő- és hívásvezérlés. Az egyszerű működés további előnye ezeknek a fülhallgatóknak. Az Dudao X3C fülhallgatókkal a hangerő szabályozás és a hívások fogadása sosem volt ilyen egyszerű. A beépített gomb lehetővé teszi a gyors és intuitív vezérlést anélkül, hogy elő kellene venni a készüléket a zsebből. Széles kompatibilitás az USB-C csatlakozónak köszönhetően. A Dudao X3C fülhallgatók USB-C csatlakozója a legtöbb modern eszközzel kompatibilitást biztosít. Legyen szó okostelefonról, tabletről vagy laptopról, kiváló hangminőséget élvezhetsz további adapterek nélkül. Kényelmes és praktikus megoldás. A kábel hossza teljes mozgási szabadságot biztosít. A Dudao X3C fülhallgatók 1.2 méter hosszúságú kábele teljes mozgási szabadságot biztosít. Ez a tökéletes hosszúság, amely kényelmes használatot tesz lehetővé bármilyen helyzetben: otthon, munkahelyen vagy sétálás közben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett