Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973687247362 Márka: Dudao

Dudao X1PROT vezetékes USB-C fülhallgatók 1.2 m - fekete


Cikkszám: X1PROT black | EAN/Vonalkód: 6973687247362 | Márka: Dudao

Dudao X1PROT vezetékes USB-C fülhallgatók 1.2 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao X1PROT vezetékes fülhallgatók USB-C csatlakozóval, 1,2 m hosszú - fekete

A Dudao X1PROT modell tökéletes megoldás azok számára, akik megbízható fülhallgatót keresnek elérhető áron. A precíz érzékenységnek és a széles frekvenciatartománynak köszönhetően a fülhallgatók kivételes hangminőséget biztosítanak. Az 1,2 méter hosszú TPE kábel garantálja a tartósságot és a használati kényelmet. Az integrált hívás- és hangerőszabályzó gombok megkönnyítik a mindennapos zenehallgatást és telefonálást.

Műszaki adatok:
- Gyártó: Dudao
- Modell: Dudao X1PROT fekete
- Hangszóró: 10 mm
- Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz
- Dinamika: 98 dB
- AC impedancia: 16 Ω
- Kábel hossza: 1,2 m
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Anyag: TPE
- Szín: Fekete

A Dudao X1PROT vezetékes fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Kiváló hangminőséget biztosítanak a 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő széles frekvenciatartománynak köszönhetően. Lehetővé teszik a hangok teljes spektrumának visszaadását: a legmélyebb basszusoktól a legmagasabb hangokig.
- Kényelmes hallgatást biztosítanak a 98 dB érzékenységnek köszönhetően. Minden hangjegy tiszta lesz és a telefonhívások is egyértelműek.
- Nagy tartósságot kínálnak. A kábel TPE-ből készült - egy anyag, amely ellenáll a károsodásoknak és a gyűrődéseknek.
- Egyszerű híváskezelést és hangerőszabályzást tesznek lehetővé az integrált gomboknak köszönhetően. Ez praktikus megoldás az aktív életmódot folytatók számára.
- Kompatibilisek a legtöbb eszközzel az USB-C csatlakozónak köszönhetően. Ez megkönnyíti a modern okostelefonokhoz és más eszközökhöz való csatlakozást.

Kiváló hangminőség minden szempontból
A 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő széles frekvenciatartománynak köszönhetően a Dudao X1PROT fülhallgatók a hangok teljes spektrumát biztosítják, amely még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti. Függetlenül attól, hogy zenét hallgat, filmet néz vagy telefonál - mindig tiszta és mély hangokat fog tapasztalni.

Kényelem és a hangok tisztasága
A 98 dB érzékenység miatt a Dudao X1PROT fülhallgatók tökéletesek a mindennapi használatra. A telefonhívások természetesebbek, a zene pedig még jobb hangzású lesz. A kényelmes hallgatás hosszú ideig fülfáradtság nélkül további előnyt jelent.

Tartósság és használati kényelem
Az 1,2 méter hosszú TPE kábel nemcsak kényelmet, hanem hosszú élettartamot is biztosít a fülhallgatóknak. A TPE anyag tartósságáról ismert.

Egyszerű kezelés mindennapi használatra
Az integrált hívásvezérlő és hangerőszabályzó gombok a Dudao X1PROT fülhallgatókat különösen praktikus választássá teszik. Mozgásban van? Vagy talán otthon pihen? Könnyedén kezelheti zenéit és hívásait.

Kompatibilitás a modern eszközökkel
A Dudao X1PROT fülhallgatók USB-C csatlakozóval rendelkeznek - így kompatibilisek a legtöbb modern okostelefonnal és más eszközökkel. Élvezheti a funkcionalitásukat adapterek használata nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett