Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331383 Márka: Dudao

Dudao U18Pro Bluetooth 5.3 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Cikkszám: Dudao transparent TWS black | EAN/Vonalkód: 6976625331383 | Márka: Dudao

Dudao U18Pro Bluetooth 5.3 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao U18Pro Bluetooth 5.3 TWS vezeték nélküli fülhallgató - fekete
Fedezze fel a kiváló hangzás új dimenzióját a Dudao U18Pro-val - a Bluetooth fülhallgatóval, amely lenyűgöz egyedi kialakításával. Ezen felül a legújabb Bluetooth 5.3 technológia és a nagy akkumulátor használata mobilissá és funkcionálissá teszi őket. Nézze meg, miért a Dudao U18Pro a tökéletes választás az igényes felhasználó számára.

A Dudao U18Pro legfontosabb előnyei:
- Kristálytiszta dizájn: A fülhallgatók átlátszó háza nemcsak modern, hanem bármilyen stílushoz illővé teszi őket. Ezek többek, mint egyszerű fülhallgatók - divatos kiegészítők a mindennapi öltözethez.
- LED háttérvilágítású logó: Nemcsak fülhallgatók, hanem figyelemfelkeltő kiegészítők is. A LED-del megvilágított logó egyedi karaktert kölcsönöz, amely kiemel a tömegből.
- Elegáns prémium csomagolás: A Dudao U18Pro-val nemcsak kiváló fülhallgatókat kap, hanem elegáns csomagolást is, amely kiemeli egyedi karakterüket. Ideális ajándéknak önmagának vagy egy szerettének.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: U18Pro
- Szín: fekete
- Akkumulátor kapacitás:
- fülhallgató: 33 mAh
- tok: 300 mAh
- Üzemidő: akár 5 óra
- Készenléti idő: akár 30 óra
- Töltési idő: kb. 1,5 óra
- Bluetooth verzió: 5.3
- Működési távolság: akár 10 m
- Csatlakozó típusa: USB-C

Kristálytiszta dizájn
A Dudao U18Pro-val a hangzás világába a legstílusosabb módon merülhet el. Az átlátszó dizájn nemcsak lenyűgöző, hanem lehetővé teszi, hogy lássa a fülhallgatókban alkalmazott precíz és fejlett technológiákat. Ez nem csak egy hangtechnikai eszköz - egy műalkotás, amely vonzza a tekintetet.

LED háttérvilágítású logó
Tűnjön ki a tömegből a LED-del megvilágított logóval. Ez nemcsak egy elegáns részlet, hanem praktikus funkció is, amely információkat nyújt a fülhallgatók állapotáról. A stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járnak itt, így a Dudao U18Pro nemcsak fülhallgatók, hanem egyéni stílusának kifejezése is.

Elegáns prémium csomagolás
A Dudao U18Pro-val nemcsak kiváló fülhallgatókat kap, hanem elegáns csomagolást is, amely kiemeli egyedi karakterüket. Ez a tökéletes megoldás, ha ajándékot keres önmagának vagy egy szerettének. Nyissa ki a csomagot, és érezze, ahogy a luxus és a tökéletesség bevezetik önt a tökéletes hangzás világába.

Kényelmes és ergonomikus illeszkedés
Akár útközben hallgat zenét, akár edzés közben, a Dudao U18Pro tökéletes illeszkedést biztosít. Ergonomikus kialakításuk kényelmessé teszi viselésüket, az átlátszó ház pedig könnyedséget és stílust kölcsönöz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett