Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331406 Márka: Dudao

Dudao U18Pro Bluetooth 5.3 TWS vezeték nélküli fülhallgató - bézs


Cikkszám: Dudao transparent TWS beige | EAN/Vonalkód: 6976625331406 | Márka: Dudao

Dudao U18Pro Bluetooth 5.3 TWS vezeték nélküli fülhallgató - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao U18Pro Bluetooth 5.3 TWS vezeték nélküli fülhallgató - bézs Fedezze fel a kiváló hangzás új dimenzióját a Dudao U18Pro-val – Bluetooth fülhallgatókkal, amelyek egyedi dizájnukkal nyűgöznek le. Emellett a legújabb Bluetooth 5.3 technológia és a nagy kapacitású akkumulátor mobilissá és funkcionálissá teszi őket. Tudja meg, miért a Dudao U18Pro a tökéletes választás az igényes felhasználóknak. A Dudao U18Pro legfontosabb előnyei:
- Kristálytiszta dizájn: A fülhallgatók átlátszó burkolata nemcsak modern, hanem bármilyen stílushoz is passzol. Ezek többek, mint egyszerű fülhallgatók – divatos kiegészítők a mindennapi megjelenéshez.
- LED megvilágított logó: Nemcsak fülhallgatók – hanem figyelemfelkeltő kiegészítők is. A LED-del megvilágított logó egyedi karaktert kölcsönöz, kiemelve Önt a tömegből.
- Elegáns prémium csomagolás: A Dudao U18Pro-val nemcsak kiváló fülhallgatókat kap, hanem elegáns csomagolást is, amely hangsúlyozza azok egyedi karakterét. Tökéletes ajándék önmaga vagy szerettei számára.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: U18Pro
- Bézs szín
- Akkumulátor kapacitás:
- fülhallgató: 33 mAh
- tok: 300 mAh
- Működési idő: akár 5 óra
- Készenléti idő: akár 30 óra
- Töltési idő: kb. 1,5 óra
- Bluetooth verzió: 5.3
- Hatótáv: akár 10 m
- Csatlakozó típusa: USB-C

Kristálytiszta dizájn A Dudao U18Pro-val a legstílusosabb módon merülhet el a hangok világában. Az átlátszó dizájn nemcsak lenyűgözően néz ki, hanem lehetővé teszi a precizitás és az alkalmazott fejlett technológiák megtekintését. Ez nem csak egy audio eszköz – egy műalkotás is, amely vonzza a tekinteteket. Logó LED megvilágítással Emelkedjen ki a tömegből egy LED világítással ellátott logóval. Ez nemcsak elegáns részlet, hanem praktikus funkció is, amely információkat nyújt a fülhallgatók állapotáról. A stílus és a funkcionalitás itt kéz a kézben jár, így a Dudao U18Pro nemcsak egy fülhallgató, hanem az egyéni stílusának kifejezése is. Elegáns prémium csomagolás A Dudao U18Pro-val nemcsak kiváló fülhallgatókat kap, hanem elegáns csomagolást is, amely hangsúlyozza azok egyedi karakterét. Ez a tökéletes megoldás, ha magának vagy szeretteinek keres ajándékot. Nyissa ki a csomagot és érezze, hogyan vezet be a luxus és tökéletesség a tökéletes hangzás világába. Kényelmes és ergonomikus illeszkedés Akár útközben, akár edzés közben hallgat zenét, a Dudao U18Pro tökéletes illeszkedést biztosít. Ergonomikus kialakításuk kényelmessé teszi a viselést, és az átlátszó burkolat könnyedséget és stílust ad hozzá.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett