Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331352 Márka: Dudao

Dudao K20SL 5000mAh mini power bank Lightning / USB-C csatlakozókkal - fekete


Cikkszám: K20SL-Black | EAN/Vonalkód: 6976625331352 | Márka: Dudao

Dudao K20SL 5000mAh mini power bank Lightning / USB-C csatlakozókkal - fekete


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5760 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Powerbank Dudao K20SL 5000 mAh kapacitással Lightning és USB-C csatlakozókkal - fekete. A Dudao K20SL powerbank biztosítja a telefon gyors és hatékony töltését bárhol és bármikor. Ultra-kompakt kialakítása miatt könnyen hordozható, és elengedhetetlen eszköz utazáskor. Légiforgalmi használatra jóváhagyva, lehetővé teszi a töltést anélkül, hogy aggódnia kellene a kompatibilitás vagy biztonság miatt. Emellett, a beépített csatlakozók az Apple eszközök és az univerzális USB-C port révén széles körű eszközkompatibilitást biztosítanak. Az LCD kijelző lehetővé teszi a töltöttségi állapot folyamatos nyomon követését.

A Dudao K20SL power bank legfontosabb előnyei:
- Biztosítja az aggodalommentes töltést az akkumulátor lemerülése nélkül utazás közben. A Dudao K20SL power bank repülőgépen való használatra is jóváhagyott.
- Gyors feltöltést tesz lehetővé 5000 mAh kapacitásnak köszönhetően. Fotók készítése vagy videók rögzítése közben is töltheti telefonját.
- Kompatibilis az Apple eszközökkel a beépített Lightning csatlakozón keresztül. Ez tökéletes az iPhone és iPad felhasználók számára.
- Sokoldalúságot kínál az USB-C portnak köszönhetően. Bármilyen kábelt csatlakoztathat a porthoz, és különböző eszközöket tölthet.
- Könnyíti a töltöttségi állapot nyomon követését az LCD kijelző segítségével. Folyamatosan ellenőrizheti, hogy mennyi energia maradt a power bankban.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: K20SL
- Kapacitás: 5000 mAh
- Akkumulátor típusa: lítium-ion
- Bemeneti áramerősség:
- USB-C: 5V / 2.4A
- Kimeneti áramerősség:
- USB-C: 5V / 2.4A
- Lightning: 5V / 2.4A
- Anyag: PC, ABS
- Szín: fekete

Töltse telefonját bárhol, bármikor. A Dudao K20SL powerbank kiváló választás utazóknak - légiforgalmi használatra is jóváhagyott. Ultra-kompakt kialakításának köszönhetően könnyű, és bármelyik zsebbe belefér.

Gyors feltöltés igény szerint. 5000 mAh kapacitása elegendő, hogy gyorsan feltöltse készülékét. Ez különösen hasznos, ha intenzíven használja a telefonját, például fotók készítése vagy videók rögzítése közben nyaraláson.

Apple eszközökkel való kompatibilitás. A beépített Lightning csatlakozóval a Dudao K20SL power bank ideális megoldás Apple eszközök tulajdonosai számára. Töltheti iPhone-ját és iPadjét további adapterek nélkül.

Univerzális megoldás sok eszközhöz. Az USB-C port jelenléte miatt a Dudao K20SL power bank különböző eszközök működtetésére képes. Legyen szüksége Android telefon, tablet vagy akár fejhallgató töltésére, ez a modell rugalmasságot biztosít.

A töltési állapot nyomon követése. Az LCD kijelző a Dudao K20SL power bankban rendkívül praktikus - lehetővé teszi a töltöttségi szint egyszerű követését. Mindig tudni fogja, mikor van szüksége egy újabb feltöltésre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett