Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973687247515 Márka: Dudao

Dudao K20 USB-A / USB-C Powerbank 10000mAh 22.5W - ezüst


Cikkszám: K20 | EAN/Vonalkód: 6973687247515 | Márka: Dudao

Dudao K20 USB-A / USB-C Powerbank 10000mAh 22.5W - ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dudao K20 powerbank USB-A és USB-C csatlakozókkal, 10 000 mAh kapacitással és 22,5W teljesítménnyel - ezüst. A Dudao K20 powerbank tökéletes utazótárs, megbízható töltést biztosítva a mobil eszközök számára, a telefonoktól, a táblagépeken át egészen a USB-ventilátorokig. A 22,5W teljesítmény gyors és hatékony töltést biztosít, a masszív kialakítás és a túlfeszültség, túlmelegedés, valamint rövidzárlat elleni védelem pedig növeli a használat biztonságát. Ezen felül az elegáns dizájn és a kompakt méretek miatt a Dudao K20 powerbank stílusos és könnyen szállítható. Fő előnyök:
- Hatékony töltést biztosít. A 22,5W teljesítménynek köszönhetően az eszközök gyorsan visszanyerik energiájukat, ami felbecsülhetetlen érték utazás közben.
- Lehetővé teszi különböző típusú elektronikus eszközök töltését. Az USB-A és USB-C portok lehetővé teszik többek között: okostelefonok, táblagépek és kisebb elektronikus kütyük csatlakoztatását.
- Magas szintű biztonságot garantál. A túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem védi mind a powerbankot, mind a csatlakoztatott eszközöket.
- Figyelemfelkeltő design és minden stílushoz illik. Az elegáns megjelenés, ezüst szín és a cyberpunk minta karaktert kölcsönöz az eszköznek.
- Könnyen hordozható. Kisebb, mint a legtöbb telefon és könnyen elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban.

Termék specifikációi:
- Márka: Dudao
- Modell: K20
- Kapacitás: 10 000 mAh
- Akkumulátor típusa: lítium-ion
- Kimenet:
- USB-A: DC 4,5V/5A, 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
- USB-C: DC 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,67A
- Szín: ezüst

Gyors töltés a Dudao K20 powerbankkal. A 22,5W teljesítménnyel a Dudao K20 powerbank lerövidíti az eszközök töltési idejét. Hosszabb üzemidőt élvezhetsz a készülékeiddel. Nem csak gyors, hanem hatékony is, ami idő- és energiatakarékosságot jelent.

Sokoldalúság kéznél. A Dudao K20 powerbank lehetővé teszi számos elektronikus eszköz töltését az USB-A és USB-C portoknak köszönhetően. Ideális megoldás azok számára, akik sokféle kütyüt használnak és univerzális megoldásra van szükségük. Akár okostelefon, táblagép vagy kisebb kütyü, ez a powerbank megfelel az elvárásaidnak.

Biztonság mindenekelőtt! A Dudao K20 powerbank a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelmek biztosítják, hogy mind az eszközök, mind maga a powerbank biztonságban legyen használat közben. Ez a funkció kulcsfontosságú azok számára, akik nagyra értékelik elektronikus eszközeik megbízhatóságát és biztonságát.

Elegancia és stílus a kezedben. Az ezüst szín és az érdekes cyberpunk minta figyelemfelkeltő, ami a Dudao K20 powerbankot divatos kiegészítővé teszi minden szettben. A technológia és esztétika kombinációjának köszönhetően a Dudao K20 tökéletes azok számára, akik nem csak teljesítményt, hanem megjelenést is keresnek.

Egy powerbank, amit magaddal vihetsz. A Dudao K20 powerbank kompakt mérete miatt ideális választás azok számára, akik állandó mozgásban vannak. Könnyűsége és kis méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén elférjen egy táskában, hátizsákban vagy akár egy zsebben is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett