Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973687247683 Márka: Dudao

Dudao K18+ napelemes powerbank 20000 mAh USB-A / USB-C / Lightning / micro USB kábelekkel - fekete


Cikkszám: K18+ | EAN/Vonalkód: 6973687247683 | Márka: Dudao

Dudao K18+ napelemes powerbank 20000 mAh USB-A / USB-C / Lightning / micro USB kábelekkel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dudao K18+ powerbank 20 000 mAh kapacitással, napelemmel és USB-A, USB-C, Lightning és micro USB kábelekkel - fekete. A Dudao K18+ powerbank tökéletes megoldás, ha utazás közben a maximális kényelemre vágysz. A napelemek használatával bármilyen körülmények között töltheted az eszközt. A 20 000 mAh kapacitás biztosítja a legtöbb mobil eszköz többszöri feltöltését: okostelefonok, tabletek és okos könyv olvasók. A beépített kábelek (USB-A, USB-C, Lightning, micro USB) megszüntetik a további kábelek hordozásának szükségességét, így tovább növelve a használati komfortot. További funkciók, mint a digitális LED kijelző és a LED zseblámpa teszik ezt a powerbankot még praktikusabbá.

A Dudao K18+ powerbank legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi az energia visszanyerését hagyományos áramforrások nélkül. A Dudao K18+ powerbankba épített napelemek a nap energiáját használják fel.
- Többszörös töltést biztosít eszközeidhez. A 20 000 mAh kapacitás hosszan tartó energiát nyújt okostelefonodnak vagy tabletednek.
- Minden egy eszközben. A beépített kábelek (USB-A, USB-C, Lightning, micro USB) helyet takarítanak meg és megszüntetik a további tartozékok szükségességét.
- Pontosan mutatja a töltöttségi szintet. Digitális LED kijelzővel rendelkezik, amely segít jobban megtervezni a powerbank használatát.
- Stílusos és funkcionális. A bőr pánt könnyíti a powerbank szállítását, a beépített zseblámpák pedig éjszaka is hasznos fényt biztosítanak.

Tulajdonságok:
- Márka: Dudao
- Modell: K18+
- Kapacitás: 20000 mAh
- Bemenet: 5V/2A
- Beépített kábelek:
- USB-A
- micro USB
- USB-C
- Lightning
- Kimenet: 5V/2A
- Szín: fekete

Napelemes töltés kéznél: Szeretnéd tölteni eszközeidet bárhol is vagy? A Dudao K18+ powerbank napelemeket használ az akkumulátor töltésére. Ennek köszönhetően eszközeid még hosszabb túrák vagy áram nélküli utazások során is aktívak maradnak. A panelek hatékonyak és gyorsan alakítják át a napfényt elektromossággá.

Megbízható energia, amikor szükséged van rá: A Dudao K18+ powerbank 20 000 mAh kapacitást kínál, amely megbízható energiaforrást nyújt mobil eszközeidhez. Telefonodat vagy tabletedet többször is feltöltheted, ami tökéletes hosszabb utazásokhoz vagy áram nélküli utakhoz.

Minden, ami kell egy eszközben: A Dudao K18+ powerbank beépített kábelei maximális kényelmet nyújtanak minimalista kivitelben. A különböző csatlakozóknak köszönhetően sokféle eszközt tölthetsz anélkül, hogy sok különböző kábelt kellene hordoznod. Fontos, hogy a kábeleket bármikor leválaszthatod a powerbankról - ezek a panel USB-A csatlakozójába vannak beépítve.

Digitális pontosság a kezedben: A Dudao K18+ powerbank digitális LED kijelzője tájékoztat a készülék pontos töltöttségi állapotáról. Ez lehetővé teszi, hogy jobban gaz

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett