Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331604 Márka: Dudao

Dudao K14 10000mAh powerbank beépített USB-C / Lightning kábelekkel - bézs


Cikkszám: K-14 beige | EAN/Vonalkód: 6976625331604 | Márka: Dudao

Dudao K14 10000mAh powerbank beépített USB-C / Lightning kábelekkel - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dudao K14 powerbank nagyszerű választás utazáshoz - akár repülővel is. Lehetővé teszi egyszerre négy eszköz töltését, így soha nem maradsz kedvenc alkalmazásaid vagy kapcsolataid elérésén kívül. Kompakt mérete révén könnyen elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban. Emellett a beépített USB-C és Lightning kábelek miatt nincs szükség további kiegészítők hordozására. A beépített kijelző lehetővé teszi a töltöttségi szint folyamatos figyelemmel kísérését, az előrehaladott töltési technológiák pedig gyorsan visszaállítják az energiát eszközeid számára.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: K14
- Kapacitás: 10000 mAh (3.7 V / 37 Wh)
- Akkumulátor típusa: lítium-ion
- Bemenet:
- USB-C: DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (max 18W)
- Kimenet:
- USB-C port: DC 5V / 3A, 5V / 2.4A, 9V / 2.22A, 12V / 1.67A (max 20W)
- USB-A port: DC 10V / 2.25A, 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A (max 22.5W)
- USB-C kábel: DC 10V/2.25A, 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (max 22.5W)
- Lightning kábel: 5V/2.4A
- Támogatott gyors töltési protokollok: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Szín: bézs

A Dudao K14 powerbank legfontosabb előnyei:
- Növeli a funkcionalitást többfeladatú használat révén. A powerbank egyszerre akár 4 eszköz töltését is lehetővé teszi az USB-A és USB-C csatlakozók és a beépített USB-C és Lightning kábelek révén.
- Hosszú távú üzemelést biztosít az eszközök számára. A 10 000 mAh kapacitás lehetővé teszi a legtöbb mobil eszköz többszöri feltöltését.
- Csökkenti az eszköz töltésének várakozási idejét. A Quick Charge 3.0 és a Power Delivery technológia gyors töltést tesz lehetővé akár 22,5 W teljesítménnyel.
- Hatékony energia menedzsmentet biztosít. A beépített kijelző mutatja a fennmaradó akkumulátorkapacitást, így mindig tudod, mikor szükséges tölteni.
- Korlátlan mobilitást biztosít. A powerbank kompakt mérete miatt könnyen hordozható, kényelmes csuklópánttal ellátott, amely kábelként is funkcionál, így mindig kéznél van.

Egyszerre 4 eszközt tölt
A Dudao K14 powerbank nemcsak hatékony, hanem rendkívül funkcionális is: egyszerre akár négy eszközt is tölthet! Az USB-A és USB-C csatlakozóknak, valamint a beépített USB-C és Lightning kábeleknek köszönhetően kompatibilis a legtöbb modern eszközzel. Ez az előny ideálissá teszi családok vagy baráti társaságok számára, akiknek közös áramforrásra van szükségük utazás közben.

10000 mAh kapacitás a kényelemért
A 10 000 mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy telefonodat vagy más mobil eszközödet többször is feltöltsd, még akkor is, ha nincs hozzáférésed elektromos aljzathoz. Függetlenül attól, hogy úton vagy vagy intenzív munkameneteken veszel részt, ez a powerbank solid energia bázist biztosít.

Gyors töltés minden körülmények között
A Quick Charge 3.0 és a Power Delivery technológia használata garantálja, hogy eszközeid gyorsan feltöltődnek. Az akár 22,5 W teljesítményű töltés lehetővé teszi a gyors energia visszanyerést okostelefonok, tabletek vagy más gyors töltést támogató eszközök számára.

Hatékony energia menedzsment
A beépített LED kijelző nemcsak modern megjelenést kölcsönöz, hanem legfőképpen tájékoztat a fennmaradó energia pontos mennyiségéről. Ez a funkció jobb tervezést és az elérhető energiaforrások hatékonyabb kezelését teszi lehetővé, amely különösen fontos hosszú utak során.

Mobilitás határok nélkül
A Dudao K14 powerbank könnyen elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban. Kis mérete és könnyű kialakítása miatt ideális eszköz a folyamatosan mozgásban lévő emberek számára. A kényelmes csuklókivitelnek köszönhetően, amely kábelt is funkcionál, a powerbank mindig kéznél van, legyen szó utazásról, üzleti útról vagy mindennapi ingázásról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett