Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625332663 Márka: Dudao

Dudao FW11 autós telefontartó 15W indukciós töltővel légbeömlő/dashbord - fekete


Cikkszám: FW11 | EAN/Vonalkód: 6976625332663 | Márka: Dudao

Dudao FW11 autós telefontartó 15W indukciós töltővel légbeömlő/dashbord - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao FW11 autós telefontartó 15W indukciós töltővel légbeömlő/dashbord - fekete

A Dudao FW11 telefontartó kényelmet és biztonságot garantál. Nem kell többé aggódni a kusza kábelek miatt - a 15W-os vezeték nélküli töltés gyorsan feltölti a telefonodat. Az erős mágnes bizosan tartja a készüléket, még hirtelen manőverek során is. A tartót légbeömlőre vagy műszerfalra is rögzítheted, így mindig találni fogsz megfelelő helyet neki. Az intelligens érzékelők automatikusan kinyitják és bezárják a tartót, amikor közelebb viszed a telefonodat, megszüntetve a manuális beállítások szükségességét.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao FW11
- Tartó típusa: mágneses
- Telepítési hely: légbeömlő, műszerfal
- Bemeneti áram: 5V - 2A, 9V - 2A, 12V - 1.67A
- Kimeneti áram: 5W / 7.5W / 10W / 15W
- A készlet tartalmaz: légbeömlő tartó
- Anyag: műanyag
- Szín: fekete

A Dudao FW11 autós tartó legfontosabb előnyei:
- Gyors vezeték nélküli töltést biztosít akár 15W-os teljesítményig. Az indukciós technológia lehetővé teszi a telefon gyors töltését.
- Biztos tartást garantál az erős mágnesnek köszönhetően. A mágnes stabilan tartja a telefont még rázós úton is.
- Sokoldalú telepítést tesz lehetővé: légbeömlőre vagy műszerfalra. Könnyen rögzítheted a tartót különböző felületekre az autóban.
- Automatikusan nyit és zár az intelligens érzékelőknek köszönhetően. Az érzékelők észlelik, ha a telefon közeledik, megkönnyítve a helyezést és kivételt.
- A telefon használata bármilyen pozícióban lehetséges. A tartó 360 fokban forgatható, amely tökéletes nézőpontot biztosít.

Gyors töltés kábelek nélkül
A Dudao FW11 tartó akár 15W teljesítményű indukciós töltést biztosít, megszüntetve a kábelek használatának szükségességét. A vezeték nélküli technológia hatékony és stabil töltést biztosít, amely különösen hasznos rövid utazások során, amikor minden akkumulátor százalék számít.

Stabilitás minden úton
A Dudao FW11 tartóban található erős mágnes biztosítja, hogy a telefonod a helyén maradjon, függetlenül az útviszonyoktól. Még hirtelen kanyarok vagy rázós felületek esetén is stabilan és biztonságosan tartja a készüléket. Nyugodtan koncentrálhatsz a vezetésre, anélkül hogy aggódnod kellene a telefon leesése és károsodása miatt.

Sokoldalú telepítés
A Dudao FW11 tartó két rögzítési lehetőséggel rendelkezik: helyezheted a légbeömlőre vagy a műszerfalra is. Ez az ideális megoldás minden típusú autóhoz. A tartó telepítése gyors és egyszerű.

Automatikus nyitás és zárás
Az innovatív érzékelők megkönnyítik a telefon elhelyezését a Dudao FW11 tartóban. Csak közel kell vinni a telefonodat a tartóhoz, és az érzékelők automatikusan kinyitják az állkapcsokat. Amint a telefon a helyén van, a tartó maga bezár

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett