Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973687242664 Márka: Dudao

Dudao F14S mini összecsukható asztali telefontartó (fekete)


| EAN/Vonalkód: 6973687242664 | Márka: Dudao

Dudao F14S mini összecsukható asztali telefontartó (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Telefon/táblagép állvány
A Dudao telefon- vagy táblagépállvány hihetetlen kényelmet biztosít az internet böngészése, sorozatok nézése vagy videók rögzítése közben. Az állvány megkönnyíti a napi teendők elvégzését. Az állítható dőlésszögnek köszönhetően könnyedén beállíthatod tetszés szerint. A robusztus kialakítás garantálja a stabilitást és megóvja készülékét a sérülésektől.

Sok lehetőség
Az F14S állvány tökéletesen működik különféle helyzetekben. Használhatja kedvenc filmjei vagy TV-sorozatai megtekintéséhez. Élő adások vagy távoli órák során is használható. Ennek köszönhetően könnyedén készíthet videókat közösségi média profiljaihoz.

Átgondolt tervezés
Az állvány lehetővé teszi a dőlésszög beállítását 5-45° tartományban. Így könnyedén beállíthatja beállításait igényeinek megfelelően, és maximális kényelmet biztosíthat telefonja vagy táblagépe használata közben. Az állvány másik előnye a praktikus, összecsukható kialakítás - akár a zsebébe is sikeresen elfér, és bárhová magával viheti!

Kivételes stabilitás
A robusztus és tartós konstrukció garantálja berendezése biztonságát. Az állványon szilikon elemek találhatók, amelyek nem csak stabilan tartják a készüléket, de megóvják a sérülésektől, karcolásoktól.

ModellF14S
AnyagABS + szilikon
SzínFekete
Méretek128 x 67,5 x 12,2 mm
Súly60 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett