Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625331956 Márka: Dudao

Dudao A4EU USB-A 2.1A hálózati töltő adapter - fehér + USB-A - Lightning kábel


Cikkszám: A4EUL | EAN/Vonalkód: 6976625331956 | Márka: Dudao

Dudao A4EU USB-A 2.1A hálózati töltő adapter - fehér + USB-A - Lightning kábel


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao A4EU USB-A 2.1A hálózati töltő adapter - fehér Egy olyan világban, ahol digitális életünk minden eleme energiát igényel, létfontosságú, hogy találjunk egy hatékony és megbízható töltési forrást. A Dudao A4EU USB-A 2.1A hálózati töltő adapter elegáns fehér burkolatával optimális töltési sebességet kínál eszközeinek. Biztonságot szem előtt tartva tervezték, tűzálló anyagokat használ és kompakt mérete ideálissá teszi otthoni és utazási használatra egyaránt. A Dudao A4EU USB-A 2.1A hálózati töltő adapter legfontosabb előnyei:- Optimális töltés. A 2.1A hatékonyságának köszönhetően az eszköz gyorsan és hatékonyan tölti az akkumulátorokat, minimalizálva a várakozási időt.
- Biztonság garantálva. Tűzálló anyagokból készült, biztonságos használatot biztosít, csökkentve a túlmelegedés kockázatát.
- Tökéletes utazáshoz. A töltő kis méretei könnyű tárolást és szállítást tesznek lehetővé, így kiváló választás a gyakori utazók számára.
Specifikáció:- Márka: Dudao
- Modell: A4EU
- Fehér szín
- Maximális teljesítmény: 10W
- Csatlakozó típusa: USB-A (5V / 2.1A)
- Anyag: PC + ABS
- A készlet tartalma: USB-A - Lightning kábel
Hatékony töltés A 2.1A áramerősség gyors és hatékony töltést biztosít az eszközeinek. Ez kevesebb időt jelent a várakozásra és több időt az eszközei használatára, amikor valóban szüksége van rájuk. Biztonságos szerkezet A PC és ABS tűzálló anyagokból készült töltő további biztonságot kínál a használat során. Ez a fejlett védelem minimalizálja az eszköze túlmelegedésének kockázatát töltés közben. Kompaktság és mobilitás A Dudao A4EU USB-A 2.1A töltő kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magával vigye bárhová. Könnyen elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban, megbízható energiaforrást biztosítva utazás közben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett