Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972086390273 Márka: Dreame

Dreame V11 vezeték nélküli rúdporszívó


Cikkszám: VVN6 | EAN/Vonalkód: 6972086390273 | Márka: Dreame

Dreame V11 vezeték nélküli rúdporszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

104600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A porszívók új generációja
Otthonának vagy autójának kitakarítása sosem volt még olyan gyors és könnyű, mint a forradalmian új Dreame V11 porszívóval. Az erős, kefe nélküli motor hihetetlen szívóerőt biztosít, így készüléke bármilyen szennyeződéssel elbánik. Modern OLED kijelzője egyszerűvé teszi a használatot.

Könnyű tárolás és tisztítás
A falra szerelhető tartóállomás a készülék és a készülék cserélhető alkatrészei számára is kényelmes tárolási lehetőséget biztosít. A cserélhető alkatrészeket pedig csak el kell öblítenünk használat után, így hosszú élettartamon, tartósan magas hatásfokkal használhatjuk termékünket.

Hosszú működési idő
A továbbfejlesztett 3000 mAh akkumulátor akár 90 percnyi folyamatos működést is lehetővé tesz egyetlen töltéssel, így rendkívül nagy felületeket is tisztán tarthat vele. A teljes töltési idő nagyjából 4 órát vesz igénybe.

Csendes működés
A Dreame V11 egy hihetetlenül csendes porszívó, amely mindössze 73 dB-en működik ECO módban. Ezt a 7-lépcsős rendszerének köszönheti, amely többek között hangszigetelő szivacsból és az alkatrészek precíz csatlakozásából, illetve az optimális légáramlás miatt.

Újgenerációs kefe nélküli motor
A Dreame SPACE 4.0 rendkívül nagy teljesítményű kefe nélküli motorja 125 000 fordulat/percig forog, ami 150 AW nagy szívóteljesítményt és 25 000 Pa szívóerőt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a legpiszkosabb területeket is megtisztítsa. A legmodernebb hűtőrendszer lehetővé teszi, hogy a motor folyamatosan, megszakítás nélkül, a túlmelegedéstől való félelem nélkül működjön.

A legmagasabb szintű szűrés
A 12 tölcséres szűrőrendszer akármilyen port, pollent, állatszőrt vagy bármilyen részecskét kiszűr akár 0,3 mikronig. Az 5 lépcsős szűrőrendszer a por és a mikroorganizmusok 99,7%-át benn tartja, így megtisztítja a levegőt, aminek minden allergiás nagyon fog örülni.

Megoldás minden helyzetben
A porszívó négy különböző szívófejjel érkezik: padlóhoz, szőnyeghez, egy kis kefe a bútorokhoz és egy résszívófej. Emellett pedig 3 különböző fokozatban használható (ECO, normál és TURBO), a cserélhető kefék lehetővé teszik, hogy a porszívó bármilyen felületen helytálljon. Hála hosszú és rugalmas csövének, és a kézi porszívós funkciójának még a nehezen hozzáférhető helyeken is elbánik a porral.

- Dreame V11 vezeték nélküli porszívó
- 2 az 1-ben töltő- és tároló állomás
- Hálózati táp
- 2 az egyben résszívófej
- 2 az 1-ben kefe
- Puhakefés szívófej
- Kis szívófej
- Rugalmas hosszabbító cső
- Hosszabbító cső

Gyártó: Dreame

Modell: V11

Szívóerő: 25 000 Pa

Működési idő: akár 90 perc

Porgyűjtő tartály kapacitása: 500 ml

Mopping funkció: nincs

Akkumulátor kapacitás: 3000 mAh

Töltési idő: kb. 4 óra

Súly: 3,74 kg

Szűrő típusa: EPA (AVH6)

Funkciók: LED kijelző

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett