Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976233670027 Márka: Dreame

Dreame F9 Pro robotporszívó


Cikkszám: RLF22GA | EAN/Vonalkód: 6976233670027 | Márka: Dreame

Dreame F9 Pro robotporszívó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

94000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dreame F9 Pro robotporszívó

A fejlett LiDAR navigációval felszerelt Dreame F9 Pro átvizsgálja a szobákat és pontos térképeket készít, így biztosítva a hatékony tisztítási útvonalakat. A 4 szívási fokozattal a porszívó az Ön igényeihez igazodik – a gyengéd frissítéstől az intenzív tisztításig. A Dreamehome alkalmazás személyre szabott beállításokat tesz lehetővé az üzemmódokhoz, a szívási szintekhez és a tisztítási gyakoriságokhoz. A 3200 mAh-s akkumulátorral a porszívó akár 160 m²-t is lefedhet. A 16,8 cm széles főkefe és az 570 ml-es portartály hatékony tisztítást biztosít különféle felületeken. 2500 Pa szívóteljesítményével nemcsak hatékony, hanem ≤65 dB-t is generál felmosó üzemmódban, a teljesítményt a csendes működéssel kombinálva.

Szoba szkennelés és térképezés
A Dreame F9 Pro precíz LiDAR navigációval van felszerelve, amely átvizsgálja a szobákat, és szerkeszthető térképeket készít belső részletekkel, meghatározva a leghatékonyabb takarítási útvonalakat a pontos takarításhoz és a helyiségek közötti manőverezéshez. A robot akár 2 cm magas küszöböket is át tud lépni. A szerkesztési lehetőségek révén szegmensekre oszthatja a szobákat, beállíthat tiltó zónákat, ütemezhet takarítási munkameneteket stb.

Széleskörű testreszabási lehetőségek
A 4 szívószinttel a porszívó lehetővé teszi a tisztítási erősség beállítását az adott feladatokhoz. Akár gyengéd frissítésre, akár intenzív tisztításra van szüksége, a Dreame F9 Pro megfelel az elvárásainak. A Dreamehome alkalmazás segítségével különböző tisztítási módokat, szívási szintet, vízszintet állíthat be, és megadhatja, hogy hányszor kell a helyiségeket kitakarítani. A portartály űrtartalma 570 ml.

Tisztítási terület
A Dreame F9 Pro nagyobb területeket is lefed a 3200 mAh-s akkumulátorának köszönhetően, amely akár 160 m²-es tisztítást tesz lehetővé. Amikor az akkumulátor lemerült, a porszívó automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, és újratöltés után folytatja a tisztítást. Az egyedülálló, 16,8 cm széles V-alakú főkefe hatékonyan gyűjti össze a port a különböző felületekről, beleértve a fapadlót, csempét és a szőnyeget. A készülék egy 237 ml-es víztartállyal és egy felmosóval rendelkezik a padló felmosásához.

Kompakt méret, nagy kényelem
2500 Pa szívóteljesítményével ez a porszívó kivételes tisztítási teljesítményt nyújt. Ugyanilyen fontos, hogy felmosó módban ≤65 dB alatti hangot produkál, csendesebb, mint egy átlagos beszélgetés. A csendes működés és a hatékonyság e kombinációja a Dreame F9 Pro-t kiváló társsá teszi a napi takarításhoz, a környezettől függetlenül.

A csomag tartalma:
- Porszívó
- Főkefe (előre beszerelve)
- Portartály (előre beszerelve a porszívóba)
- Tisztító szerszám (előre telepítve a porszívóba)
- Víztartály
- Felmosó párna
- Oldalkefe
- Töltő
- Töltő dokkoló

Modell: F9 Pro

Akkumulátor kapacitása: 3200 mAh

Szívóteljesítmény: 2500 Pa

Szemetes űrtartalom: 570 ml

Víztartály űrtartalma: 237 ml

Munkaidő: akár 150 perc

Felmosási funkció: Igen

Öntisztító funkció: Nem

Navigációs rendszer: LDS

Módok: 4 tisztítási, 3 vízáramlási fokozattal rendelkezik

Szűrőtípus: EPA (RHF1)

Kompatibilitás: Dreamehome alkalmazás, Amazon Alexa, Siri, Google Assistant

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett