Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339264888 Márka: DKNY

DKNY Wrist Strap Stock Logo tok iPhone 15 Plus - bézs


Cikkszám: DK000193-0 | EAN/Vonalkód: 3666339264888 | Márka: DKNY

DKNY Wrist Strap Stock Logo tok iPhone 15 Plus - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Wrist Strap Stock Logo

A DKNY egy nagyon jól ismert és értékelt amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az elegáns, időtálló karaktert a modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, hangsúlyozd az egyéniséged és expresszivitásod.

Magas minőség

A DKNY tok az elegancia és a stílus esszenciája. Magas minőségű bőrből készült, amely luxus megjelenést biztosít kiváló tartóssággal párosítva. Ez az anyag ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződéseknek, ami garantálja, hogy a tok hosszú ideig újként fog kinézni. Az egyetlen színű kivitel klasszikus és univerzális megjelenést ad neki.

Stílusos és praktikus

A tok központi eleme a fém DKNY logó, amely egyedi karaktert ad neki és hangsúlyozza exkluzivitását. A logó magas minőségű fémből készült, ami biztosítja tartósságát és elegáns megjelenését. Gondosan a tok közepére helyezték el, vonzza a tekintetet és bizonyítja a termék luxus jellegét. A tok tökéletes választás azok számára, akik értékelik az egyedi kiegészítőket.

További funkcionalitás

Továbbá, a tok egy praktikus csuklópánttal van felszerelve, amely megkönnyíti a szállítást és biztosítja a biztonságot a használat során. A szíj ideális megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és a funkcionalitást, lehetővé téve a telefon biztonságos és stílusos hordozását. Így a telefon mindig kéznél lesz!

A DKNY tok minden eleme gondosan megtervezett és kivitelezett a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. A tok a DKNY márka licencével készült.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: DKNY Wrist Strap Stock Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Bézs
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6,7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett