Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339335137 Márka: DKNY

DKNY Szilikon Fehér Nyomtatott Logó MagSafe Tok iPhone 16 Pro Max - Fekete Tok


Cikkszám: DK000260-0 | EAN/Vonalkód: 3666339335137 | Márka: DKNY

DKNY Szilikon Fehér Nyomtatott Logó MagSafe Tok iPhone 16 Pro Max - Fekete Tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Folyékony Szilikon Fehér Nyomtatott Logó MagSafe. A DKNY egy nagyon jól ismert és tisztelt amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az elegáns, időtlen jelleget a modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York lüktető ritmusát, hangsúlyozd egyéniségedet és kifejezőkészségedet.

Érezd a sportos szellemet egyenesen New Yorkból: New York híres különféle sportcsapatairól, és a sport referenciái mindenhol fellelhetők. A DKNY divatház úgy döntött, hogy tiszteleg a világ legnagyobb metropoliszának sportöröksége előtt, és így készült el a Szilikon Nyomtatott Logó MagSafe kollekció. Ennek a kollekciónak a legnagyobb dísze egy nagyméretű, központilag elhelyezett márkalogó, amely különféle sportcsapatok logóira van stilizálva. Ezzel a tokkal hangsúlyozhatod a trendekhez való kötődésedet és a Nagy Alm iránti szeretetedet.

Élvezd a tok használatának kényelmét: A tok külső részén lévő puha szilikon nemcsak kellemes tapintást biztosít, hanem stabil fogást is. Ennek a kombinációnak köszönhetően nagyon kellemes lesz a telefon használata, amely ezzel a tokkal van felszerelve.

Biztosítsd telefonod kiváló védelmét: A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak ellenálló a mindennapi kopással szemben, hanem hosszú ideig megőrzi érintetlen esztétikáját is.

A tok a DKNY engedélyével készült.

Műszaki adatok
- Kollekció: Folyékony Szilikon Fehér Nyomtatott MagSafe Logó
- Típus: Kemény tok
- Anyag: TPU/PC/Szilikon
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett