Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339333157 Márka: DKNY

DKNY Kockás Mintás Magsafe iPhone 16 Plus tok - Fekete


Cikkszám: DK000243-0 | EAN/Vonalkód: 3666339333157 | Márka: DKNY

DKNY Kockás Mintás Magsafe iPhone 16 Plus tok - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

DKNY Bőr Kockás Mono Mintás MagSafe. A DKNY egy nagyon ismert és elismert amerikai divatmárka, amely tökéletesen ötvözi az eleganciát és időtálló karaktert a modernitással és a városi élet energiájával. Érezd New York pulzáló ritmusát, sugározz eleganciát és egyediséget. Hangsúlyozd individualizmusodat és kifejezőképességedet.

Tökéletes stílus kifejezése. Minden tokot a DKNY márka egyedi mintái díszítenek, amelyek hatásos geometrikus rácsmotívumot alkotnak. Ez a jellegzetes minta egyedisége és kivételes dizájnja révén vonzza a figyelmet. Egy további díszítő elem a tok színsémájával egyező széles, függőlegesen elhelyezett csík, amely összhangban lévő és elegáns egységet alkot. A dizájnt egy kis DKNY márkalogó teszi teljessé, amely kiemeli a kollekció presztízsét és hitelességét.

Kiváló minőségű anyagok használata. E különleges kollekció minden tokja elsősorban kiváló minőségű anyagokból készül. Minden egyes tok alapja tartós termopolipropilén, amely nem csak védelmet nyújt, hanem kényelmes használatot is biztosít. A felső rész nagyon finom ökobőrrel van díszítve, amely tökéletes megjelenést és ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, így hosszú ideig megőrzi makulátlan kinézetét.

Tökéletesen illeszkedik a telefonodhoz. Ez az elegáns tok nem csak a telefon kiváló megjelenését és egyedi dizájnját hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. Gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között.

Töltsd fel a telefonodat hihetetlen kényelemmel. E kollekció minden egyes tokja mágneses MagSafe gyűrűvel lett gazdagítva, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól felejtsd el, hogy le kellene venned a tokot a töltéshez – a kollekció lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltsd fel a telefonod akkumulátorát anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

A tok DKNY engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: DKNY Bőr Kockás Mono Mintás MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/ökobőr
Szín: fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett